0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

ŠPANCI I ENGLEZI PIŠU: De Zerbi najbliži klupi Barselone, ali postoji jedna prepreka!

Objavljeno: 27.02.24 u 18:50

Italijan privukao pažnju mnogih velikana.

Trener Brajtona, Roberto De Zerbi postao je jedan od najperspektivnijih mladih stratega u Evropi, a sa ovim klubom iz Engleske radi fanstatičan posao. Pored dobrih rezultata, napravio je fanstatičan tim od kojih klub zarađuje veliku sumu novca. Tamošnji ‘Miror’ prenosi da bi on na leto mogao da zameni Ćavija na klupi Barselone.

Takođe su i španski mediji De Zerbija provali kao izabranog, čak su se i njegovi agenti sastali sa čelnicima ‘Blaguarane’, ali postoji jedan problem koji može biti prepreka, a ide u prilog Brajtonu. To je odšteta italijanskog stručnjaka koja iznosi 15 miliona evra, a imajući u vidu da je Barsa u teškoj finansijskoj situaciji teško da će do realizacije ovog posla doći.

De Zerbija prate još dva evropska velikana koja će ostati bez trenera na kraju sezone, a to su Bajern Minhen Liverpul kojima nije problem obeštećenje za trenera Brajtona. ‘Redsima’ je prvi pik Ćabi Alonso, dok se kao naslednik Tuhela na klupi ‘Bavaraca‘ spominje Žoze Murinjo, ali najzanimljivije tek predstoji.

BONUS SADRŽAJ:

ZVEZDA ODREDILA CENU KARATA ZA ‘VEČITI DERBI’: Evo ko ima pravo preče kupovine!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter