0
Domaći fudbal

Kosta Nedeljković i Gajas Zahid (FOTO: Starsport)

ZVEZDA ODREDILA CENU KARATA ZA ‘VEČITI DERBI’: Evo ko ima pravo preče kupovine!

Objavljeno: 27.02.24 u 18:30

Novi spektakl.

U okviru 24. kola Mozzart Bet Superliga Srbije u subotu 9. marta od 17 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ odmeriće snage fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u 172. ‘večitom derbiju’. Ovaj duel biće od velike važnosti za oba kluba, pošto će se najverovatnije odlučiti ko će osvojiti titulu u domaćem šampionatu.

Iz Ljutice Bogdana su odredili cene karata za ovaj susret, a naći će se u prodaju od sutra 28. februara.

-U prodaju će biti pušten poslednji kontingent od 12 hiljada karata, a za članove kluba smo obezbedili pravo prioritetne kupovine. Svi aktivni članovi, 28.2. onlajn i 29.2. onlajn i na blagajni od 10 do 18 časova, mogu da obezbede svoju kartu za predstojeći derbi – naveli su i dodali:

-Preostali kontingent karata će se naći u slobodnoj prodaji u petak, 1. marta, a navijači ulaznice mogu obezbediti onlajn – isticu iz Zvezde.

Cene karata su: Sever – 600 dinara, Istok – 1.000 dinara, Zapad – 1.200 dinara, Tribina ‘Siniša Mihajlović’ – 2.000 dinara.

BONUS SADRŽAJ:

ACO PETROVIĆ SAVETUJE PARTIZAN: ‘Da sam na njihovom mestu zatvorio bih trojicu igrača!’ (VIDEO)

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter