0
Vaterpolo

FOTO: VSS

RAŠOVIĆ PRED CRNU GORU: ‘Znamo kakav je ulog i sa optimizmom ulazimo u meč!’

Objavljeno: 06.02.24 u 17:50

‘Pripremili smo se za težak meč i verujem da imamo pravo da se nadamo uspešnom rezultatu.’

U okviru drugog kola Svetskog prvenstva u Dohi vaterpolo reprezentacija Srbije će odmeriti snage sa Crnom Gorom sutra od 15:30. Utakmica ima veliki značaj. Sigurno je da obe selekcije pretendiraju za jedno od prva dva mesta u grupi, onda bi uspešniji u drugom kolu napravio ogroman korak.

-Znamo kakav je ulog i sa optimizmom ulazimo u meč. Igrali smo sa Crnom Gorom više puta u proteklom periodu i nikada nije bilo lako. Dovoljno je da se podsetimo Fukuoke gde su na početku bili odlični vodili 5:0 da bi na kraju uspeli da preokrenemo rezultat i kroz peterce stignemo do četvrtfinala – započeo je Radomi Rašović pa nastavio:

-Imaju odlične golmane, sa Lazovićem sam igrao, Ukropina, Radović, Mršić su kvalitetni šuteri. Mlada poletna ekipa, sigurno dobro fizički pripremljena. Sa druge strane i mi imamo adute, pripremili smo se za težak meč i verujem da imamo pravo da se nadamo uspešnom rezultatu – istakao je.

Izabranici Uroša Stevanovića su u prvom kolu dobili Japan rezultatom 17:10, dok je Crna Gora bila bolja od SAD-a 16:15.

BONUS SADRŽAJ:

ZVEZDA IMA NOVOG GOLMANA: Talentovani čuvar mreže ne krije uzbuđenje!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter