1
Domaći fudbal

Ivan Guteša (FOTO: Starsport)

ZVEZDA IMA NOVOG GOLMANA: Talentovani čuvar mreže ne krije uzbuđenje!

Objavljeno: 06.02.24 u 17:30

‘Velika čast i zadovoljstvo, uz motiv da se radi još predanije kako bi se opravdalo poverenje svih u klubu.’

Nakon odlaska Nikole Vasiljevića Radnički Niš otvorilo se još jedno mesto na poziciji golmana u Crvenoj zvezdi. Prvi čuvar mreže je svakako Omri Glazer, dok je drugi Zoran Popović koji je branio tokom pripremnog perioda na Kipru. Sada u Ljutice Bogdana stigao i talentovani Ivan Guteša.

Dosadašnji čuvar mreže Grafičara potpisao je ugovosa sa šampionom Srbije na dve ipo godine, a ne krije zadovoljstvo nakon ovog podviga.

– Potpis ugovora sa Zvezdom je velika čast i zadovoljstvo, uz motiv da se radi još predanije kako bi se opravdalo poverenje svih u klubu. Ceo život maštam o tome da stanem na gol Zvezde i sada mi se to ostvarilo. Trudiću se da kroz dobar rad, zalaganje na treninzima, ali i uz pravi odnos prema klubu, taj debi dođe što pre – naveo je.

Svetozar Mijailović i Ivan Guteša (FOTO: FK Crvena zvezda)

Dodao je da je svestan šta ga čeka.

-Svestan sam da me sada čeka još veći rad, ali to je normalno. Velika su bila odricanja da se stigne do Zvezde, ali je to prirodan i normalan put. Poznajem golmane Zvezde, bio sam u Grafičaru i veliko je iskustvo gledati ih kako treniraju, a kamoli raditi sa njima. Naravno, tu su i sjajni treneri čije savete sam spreman da upijam. Što se snova tiče, to je debi, ali i što više titula sa voljenim klubom, uz neki odbranjeni penal na Marakani – istakao je on.

Guteša je tokom jeseni branio na 22 utakmice za Grafičar, a u Crvenoj zvezdi je zaslužio dres sa brojem 77. Mladi golman se već priključio treninzima Vladana Milojevića.

4
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter