2
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot/BalkanInfo

RADE O SUKOBU PETKOVIĆA I BJELICE: ‘Mnogi su se osilili!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.24 u 12:40

‘Nije sreća para puna vreća.’

Juče je čitavu javnost u Srbiji potresla vest o sukobu između bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Nikole Petkovića i košarkaša Nemanje Bjelice u jednoj dečijoj igraonici u Beogradu. Ovu situaciju komentarisao je i Rade Bogdanović koji je bio gost u jutarnjem programu TV Prva.

-Moram da kažem, i sportisti su živa bića. I oni se susreću svaki dan sa životnim problemima. Ako aludiramo na to da su sportisti puni novca, trenba imati u vidu i onu „nije sreća para puna vreća“. Popusti koncentracija. U celom svetu su se mnogi osilili, ali nisu mi primer za mlade. Ima ih kvalitetnih, ali u većini slučajeva…Da, ima primitivnog ponašanja – istakao je Bogdanović.

Podsetimo, Petković je pretio Bjelici, a potom je od strane nekadašnjeg košarkaša ‘crveno-belih’ prijavljen u policiji, nakon čega i saslušan od strane Prvog osnovnog javnog tužilaštva. Takođe, Nikola se oglasio saopštenjem i objasnio sve o ovom nemilom događaju.

BONUS SADRŽAJ:

PETKOVIĆ NEGIRA NAPAD NA BJELICU: Oglasilo se tužilaštvo u incidentu koji se dogodio u Beogradu! (VIDEO)

1
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter