0
Fudbal

Rade Bogdanović (FOTO: YouTube/Screenshot)

BOGDANOVIĆ U SVOM STILU: ‘Zvezda osvaja titulu, ozbiljni su u tom manipulatorskom delu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.24 u 12:20

‘Neće biti zaniljiv prolećni deo, Crvena zvezda je odlaskom Bahara i dolaskom Milojevića pojačana.’

Fudbalski analitičar, Rade Bogdanović bio je gost na TV Prva u jutarnjem programu gde je pričao o raznim temama, a između ostalog dotakao se tim iz Ljutice Bogdana. Bivši igrač Partizana Atletiko Madrida istakao je da titula ostaje na ‘Marakani‘, pošto sa Topčiderskog brda imaju veliki uticaj na sudije i javnost.

-Nisam pratio to na Kopru, u ovim jakim ligama su uveliko prvenstva, pa nisu imali ni jake kontrolne utakmice. Neće biti zaniljiv prolećni deo, Crvena zvezda je odlaskom Bahara i dolaskom Milojevića pojačana. Imaju bolji, tim bez obzira na nekoliko prodaja igrača. Mislim da će Zvezda uzeti titulu. Kao tim su dobro organizovani, prave pritisak na sudije, na VAR, na javnost, ozbiljni su u tom manipulatorskom delu! To je ozbiljan pritisak na suparnika koji to ne može da izdrži. A imaju uz to i bolji tim – jasan je.

Dotakao se i Evropskog prvenstva gde je Srbija u grupi sa Engleskom, Danskom Slovenijom.

-Do prvenstva ima dosta vremena. Teško je reći konkretno šta će biti, osim što možemo da poželimo da igračima Bod da zdravlje. Jedino još stvar koja bi mogla biti interesantna je da li ćemo menjati sistem igre, formaciju, da li ćemo igrati sa tri ili četiri beka… Eto, to je nešto što očekujemo da nam stručni štab prezentuje u narednom periodu – poručio je Bogdanović.

BONUS SADRŽAJ:

SRBIJA GUBI BITKU ZA PAVLOVIĆA: Mladi fudbaler se oglasio povodom navodnog poziva Nagelsmana!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter