1
Košarka

FOTO: Starsport

PETKOVIĆ NEGIRA NAPAD NA BJELICU: Oglasilo se tužilaštvo u incidentu koji se dogodio u Beogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.24 u 14:11

Na svu sreću ništa tragično se nije dogodilo

Bivši fudbaler Nikola Petković saslušan je danas povodom incidenta u jednoj beogradskoj igraonici u kojoj je napao košarkaša Nemanju Bjelicu. Prema navodima medija, Petković je košarkašu pretio makazama iznoseći niz uvreda.

Nakon saslušanja, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je saopštenje u kojem se navodi da je osumnjičeni N.P. negirao navode krivične prijave, te da je podnet predlog za određivanje pritvora „jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke“.

Incident se dogodio 3. februara u tržnom centru Galerija, gde je Petković najpre verbalno napao Bjelicu, da bi potom uputio pretnje s makazama u ruci. Prema izjavama svedoka, pretnje nisu bile upućene samo košarkašu, već i članovima njegove porodice.

Tužilaštvo će, u nastavku postupka, ispitati oštećenog N.B. i druge svedoke, a pribaviće i snimke sa sigurnosnih kamera. Nakon izvođenja svih dokaza, doneta će odluka o daljem postupanju. Osumnjičenom N.P. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati, nakon čega će sud odlučiti o eventualnom pritvoru.

6
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter