0
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda pocetak priprema za prolecni deo Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on January 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TERZIĆ O STRANCIMA U CRVENOJ ZVEZDI: „Oni su naš ponos, Milojević je prezadovoljan“

Objavljeno: 22.01.24 u 11:39

„Često sam govorio da u Zvezdi nema vremena, samo odmah i odmah.“

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno se nalaze Kipru gde se pripremaju za nastavak sezone, a generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić je za redakciju Sportala dao opširan intervjuu. 

Terzić je u intervjuu otkrio da će crveno-beli nastaviti saradnju sa Telekomom, govorio je i o važnosti Zvezdine omladinske škole, čiji je rad počeo da se isplaćuje, ali i o strancima u redovima crveno-belih.

„Nikada Crvena zvezda u istoriji nije imala ovako kvalitetne strance, oni su za ponos i tome svedoči da su četvorica na Afričkom kupu nacija i još jedan na Azijskom kupu. Kada se na to dodaju Olajinka i Kanga, imamo jako dobre strance. Videćemo šta će biti sa Ndiajeom, Milojević je prezadovoljan kako izgleda na utakmicama i trenira, možda mu je potrebno još vremena.“

Najskuplji napadač u istoriji srpskog fudbala, Šerif Endiaje posebno je zainteresovao javnost.

„Često sam govorio da u Zvezdi nema vremena, samo odmah i odmah. I u najvećim klubovima kada plate igrača 50 ili 100 miliona niko ih ne ocenjuje odmah, već im se da prostor za aklimatizaciju. Ndiaje je u prvom svom meču promašio šansu protiv Čukaričkog sa pola metra, izgubio samopouzdanje, opteretio se društvenim mrežama, promašio dve šanse odluke protiv Jang Bojsa… Pohvalno je da se našao u toliko šansi. Mnogo bolje je izgledalo u LŠ nego u prvenstvu.“

Šerif Endijaje
LEIPZIG, GERMANY – OCTOBER 25: Cherif Ndiaye of FK Crvena Zvezda before the UEFA Champions League group G match between RB Leipzig and FK Crvena Zvezda on October 25, 2023 in Leipzig, Lajpcig, Germany. (Photo by: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

Terzić je prokomentarisao i „tumbanje“ Žan-Filipa Krasoa tokom sezone, i istakao da bi im najviše odgovarao na poziciji koju trenutno igra u reprezentaciji.

„Krasoa smo doveli da igra „devetku“ ili „devet i po“, ali izgubio je poziciju kod Bahara, verovatno i samopouzdanje, a ruku na srce je posledica toga veliki broj igrača. Vidimo da u reprezentaciji igra klasičnu „devetku“, to bi nama najviše odgovaralo da ga tako namestimo.“

TERZIĆ ISTIČE VAŽNOST OMLADINSKE ŠKOLE CRVENE ZVEZDE: „Nemojte da vam se desi da vam izmakne ijedan talenat u Srbiji“

CRVENA ZVEZDA NASTAVLJA SARADNJU SA TELEKOMOM! Terzić: „Nije donacija, Zvezda ima svoju vrednost“

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter