1
Domaći fudbal
Zvezdan Terzić

FOTO: Starsport

CRVENA ZVEZDA NASTAVLJA SARADNJU SA TELEKOMOM! Terzić: „Nije donacija, Zvezda ima svoju vrednost“

Objavljeno: 21.01.24 u 19:19

Terzić naglašava da ova saradnja nije donacija, već obostrani interes. 

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno se nalaze Kipru gde se pripremaju za nastavak sezone, a generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić je u razgovoru za Sportal otkrio da će Crvena zvezda nastaviti saradnju sa Telekomom

Prema rečima generalnog direktora, sledeće nedelje bi sve trebalo da bude završeno i stavljeno na papir, pošto je sve već dogovorio s direktorom Telekoma,  Vladimirom Lučićem.

„U ovom trenutku nemamo nijednu državnu kompaniju kao sponzora. Istekao nam je ugovor u junu, nismo produžili, i dalje reklamiramo Telekom, čak i u Ligi šampiona smo nosili brend i logo bez dinara. Na taj način smo hteli da pokažemo respekt i poštovanje prema Telekomu, da razmišljamo o interesima Srbije, ne samo kluba. Nadam se da su ljudi iz Telekoma prepoznali i da ćemo u narednom periodu potpisati ugovor. Obavio sam razgovor sa direktorom Lučićem i dobio obećanje da ćemo sledeće nedelje potpisati“ – rekao je Terzić za Sportal.

Terzić naglašava da ova saradnja nije donacija, već obostrani interes. 

„Mora da se zna, kada Zvezda potpiše ugovor s državnom kompanijom, to nije da je država dala pare Zvezdi, nije donacija, imamo tržišnu vrednost. Dojče Telekom je sponzor Bajerna sa 50 miliona evra godišnje, potpisali su ugovor na pet godina vredan ukupno 250 miliona. Dres Bajerna vredi, tako i Zvezde, posebno u Ligi šampiona gde je vidljivost ogromna i promovišemo Telekom u evropskim okvirima, pa i na teritoriji Engleske. A znate kolika je gledanost utakmice Mancester siti – Zvezda…“

Na kraju je pojasnio i to da je Telekom imao višestruku korist od Zvezde

„Nije baš da država samo daje pare Crvenoj zvezdi, već i klub daje Telekomu. Zvezda je maltene 10 godina besplatno davala TV prava Telekomu, a u strukturi prihoda svih klubova 30 ili 40 odsto ide odatle. Zvezda se u dobroj meri revanširala Telekomu i državi“ – zaključio je Terzić.

15
22

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter