0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Vladimir Jovanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 7 match between Fenerbahce and Crvena Zvezda mts Belgrade at Ulker Sports And Event Hall on November 10, 2022 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

JOVANOVIĆ POSLE PORAZA OD BIVŠEG KLUBA: „Planovi i ambicije sada nisu kao na početku takmičenja“

Objavljeno: 30.12.23 u 23:12

„Pokušaćemo da dobijemo što više utakmica do kraja takmičenja“

Trener Igokee Vladimir Jovanović posle poraza od bivšeg klubaCrvene zvezde, kaže da je konačni rezultat u ovom trenutku realan.

Više nego zaslužena pobeda Crvene zvezde. Mi smo imali određene probleme u sastavu, biće nam potrebno vreme da uhvatimo uloge i radimo ono što smo zamislili. Bilo nam je teško da igramo sa jednim visokim igračem protiv Crvene zvezde. U poslednjoj četvrtini smo dali četiri poena, bili smo skraćene rotacije i nismo imali rešenja. Laka je analiza utakmice, imali smo loše šutersko veče, pa je rezultat više nego realan. Mi se okrećemo našim daljim planovima i ambicijama, da sa mladim igračima koji su dobili večeras šansu da budemo sve bolji – rekao je Jovanović.

Posle odlazaka Nikole Tanaskovića, Stefana Mudija i Nemanje Gordića, Igokea više ne izgleda kao kandidat za visok plasman u ABA ligi…

Planovi i ambicije sada nisu kao na početku takmičenja. Promenili smo roster poprilično. Neki igrači su otišli, neki su povređeni. Pokušaćemo sa ovim timom da se iskombinujemo, da podelimo uloge, da mladim igračima pružimo šansu na takmičarskoj sceni. Pokušaćemo da dobijemo što više utakmica do kraja takmičenja.

ZVEZDAŠ SE OBRATIO OBRADOVIĆU NA KONFERENCIJI: „Ako su braća Pavićević podigli Mornar, onda ste i vi podigli Partizan“(VIDEO)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter