0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen/YouTube

ZVEZDAŠ SE OBRATIO OBRADOVIĆU NA KONFERENCIJI: „Ako su braća Pavićević podigli Mornar, onda ste i vi podigli Partizan“(VIDEO)

Objavljeno: 30.12.23 u 22:51

Konferencija za medije trenera Partizana Željka Obradovića nakon utakmice u Baru dobila je neočekivan tok

Partizan je ubedljivo pobedio Mornar u okviru 15. kola, ali Obradović je u uvodnom delu govorio o porodici Pavićević i njihovim problemima.

Kada su novinari postavljali pitanja, za reč se javio novinar koji se predstavio kao navijač Crvene zvezde:

Desetak godina sam bio portparol Košarkaškog kluba Mornar, jedino mi je žao što večeras nisam portparol, da budem tu pored vas. I ove vaše izjave o klubu svedoče da ako su braća Pavićević podigli Mornar, onda ste i vi podigli Partizan i ABA ligu. To vam kaže jedan ortodoksni zvezdaš i milo mi je da vi lično i Partizan doživljavate ovacije širom bivše Jugoslavije u svim dvoranama – rekao je on.

Obradović je zatim odgovorio:

 –Hvala Vam, hvala najlepše – započeo je Željko Obradović, dodajući: – Zaista je lepo videti ovo sve i daj Bože da svaka hvala u ABA ligi bude ispunjena do poslednjeg mesta. Bila je takva atmosfera i u Zadru, pre neki dan kad smo tamo igrali. Isto je bilo fenomenalno tako da je to nešto što je, sigurno, ABA ligi potrebno, da bude sve lepo, fer i sportski, a kada je tako, onda ta liga može da ide samo napred. Hvala još i, zaista, srećna vam godina svima, sve najbolje vam želim. Hvala vam na lepim rečima!

Ovo pitanje pogledajte u sledećem klipu (8:27)

35
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter