0
Evroliga

FOTO: Instagram/misko4raznatovic

SADA JE I ZVANIČNO: Topić je spreman za Evroligu, Teodosić „pomogao“ u predstavljanju Zvezdinog bisera! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 26.12.23 u 20:21

Ranije najavljeno, sada i potvrđeno – Crvena zvezda ima novog plejmejkera i to je njeno dete, Nikola Topić!

Mladi reprezentativac Srbije, sin legende crveno-belih Milenka Topića, vraća se sa pozajmice iz Mege u kojoj je proveo prethodnu polusezonu i u nastavku takmičarske godine nosiće dres koji je svojevremeno proslavio njegovog oca!

Jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša pojavio se na novogodišnjem koktelu Crvene zvezde i tako su otklonjene sve sumnje – Topić će u nastavku sezone igrati za tim Janisa Sferopulosa, a na poziciji plejmejkera treba da pomogne iskusnom Milošu Teodosiću koji igra u fantastičnoj formi i inostranom letnjem pojačanju Jagu dos Santosu koji se još prilagođava na zahteve u Zvezdi.

Ovim putem se oglasio i njegov agent – Miško Ražnatović,  sa slikom i porukom:

Misija završena, Nikola je spreman za Evroligu. Sjajan završetak godine!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Miško Ražnatović (@misko4raznatovic)

Topić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a na klupskom nivou potpuno eksplodirao u dresu Mege, gde je proveo prvi deo sezone na pozajmici. Pre toga je Nikola pažnju na sebe skrenuo pažnju igrama u mlađim kategorijama – i u klubu i u reprezentaciji. Nije ni čudo što je na predviđanjima za predstoje NBA draft rapidno napredovao ka vrhu, pa sada postoje prognoze čak i da će biti prvi pik! Ukoliko za Zvezdu u Evroligi bude nastupao na visokom nivou, to mesto bi moglo da mu bude zagarantovano.

Crvena zvezda je talentovanog plejmejkera predstavila više nego zanimljivim snimkom, gde je ulogu odigrao i Miloš Teodosić.

Iskusni plejmejker na istom savetuje Topića da ne uzima njegovu majicu, već dres crveno-belih (za koji kaže da ga je „zaboravio“), dok se u nastavku vidi kako njih dvojica zajedno ulaze na parket, sa upečatljivim brojevima – 4 i 44.

Pogledajte kako je to izgledalo, Zvezdino dete je ponovo kod kuće!

Inače, dolazak Nikole Topića trebalo bi da „zatvori“ tim Zvezde na mestu organizatora igre. Umesto promašaja Šabaza Nejpira nastupaće košarkaš ponikao u klubu, a navijači se nadaju da bi u narednim danima mogli da stignu još neki igrači – pored Fredija Gilespija koji je doneo čvrstinu u reket, pristalice zvezde želele bi beka šutera i krilnog centra.

LUČIĆ POHVALIO POTEZ ZVEZDE: Bivši kapiten Partizana se oglasio povodom dolaska Gilespija u Beograd!

 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter