0
AdmiralBet ABA Liga

F0TO: Starsport

GILESPI GOVORIO NAKON SVOG DEBITANTSKOG MEČA: Znam šta mi je uloga ovde!

Objavljeno: 24.12.23 u 23:13

Pobeda na debiju za Fredija.

Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da savladaju ekipu Splita u 13. kolu ABA lige rezultatom 89:67.

Najnovije pojačanje, Fredi Gilespi govorio je nakon svog debija.
 

Najvažniji je što smo pobedili. Bilo je dobro naći se na terenu, uzbuđen sam što sam konačno zaigrao sa novim saigračima. U početku sam bio malo nervozan, ali generalno gledano sve je prošlo dobro„, rekao je Gilespi posle susreta i osvrnuo se na svoju ulogu u timu.

Mogu da doprinesem u zaštiti obruča, na ofanzivnom skoku, postavljanju blokova i mislim da se dobro uklapam. Ovi momci daju sve od sebe u svakom posedu, ozbiljno pristupaju svom poslu i to poštujem. Imamo isti identitet i mentalitet„.

Istakao je da je došao u odličnu ekipu i posebno pohvalio Zvezdinog plejmejkera Jaga dos Santosa, sa kojim je delio megdan prošle sezone u Nemačkoj.

Igrao sam protiv Jaga u Bundesligi prošle sezone i bio je sjajan. Naći će svoj ritam u Evroligi i biti odličan i tamo. Imamo dubinu, odličnu hemiju među momcima koji vole da igraju čvrsto

Obožavam Beograd. Dok sam bio u Bajernu, uvek sam se radovao dolasku u jedan od moja tri omiljena grada u Evropi

Očekujem pobede. Trenutno je takva situacija da su neki momci otišli, ja sam nov i pokušavam da pronađem ritam i napredujem svakim danom. Ipak, glavni fokus je na pobedama. Takav je klub i uvek su visoka očekivanja„,

49
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter