0
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v AS Monaco at Stark Arena on December 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NASTAVLJA SVOJU EVROPSKU ODISEJU: Da li je konačno vreme da se pobedi ta „strašna“ Valensija?

Objavljeno: 19.12.23 u 10:53

Košarkaši Partizana započinju duplu nedelju u Evroligi prvim od dva gostovanja u Španiji

U okviru 15. kola, Partizan će gostovati ekipi Valensije u Valensiji. Utakmica će se odigrati od 21 čas.

Crno-beli ulaze u ovaj meč u odličnoj formi, sa ukupno osam uzastopnih pobeda, od kojih su četiri ostvarili u Evroligi. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli sa skorom 8-6, što je impresivan rezultat s obzirom na neke početne izazove tokom sezone.

Frenk Kaminski će se vratiti u roster pred ovaj važan susret. Valensija je takođe u sjajnom nizu od pet uzastopnih pobeda, od kojih su tri ostvarili u Evroligi.

Prošle sezone, Valensija je dva puta pobedila Partizan, pa će ova utakmica možda biti prilika za osvetu crno-belima. Utakmica se očekuje sa posebnim interesovanjem, a Partizan će sigurno dati sve od sebe da nastavi svoj uspešan niz.

Standings provided by Sofascore

„BILO BI SULUDO DA GA PUSTIMO!“: Ništa od Večitih, Amerikanac ostaje u Kaunasu

Ko će biti jesenji prvak Superlige Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter