0
Evroliga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ PRED PUT U ŠPANIJU: Trener Partizana otkrio ko nije otputovao u Valensiju!

Objavljeno: 17.12.23 u 22:52

Partizan u Španiju putuju sa skorom 8-6

Košarkaši Partizana tokom naredne sedmice imaju duplo kolo Evrolige, gde će u Španiji igrati sa Valensijom, a potom i sa Real Madridom.

Trener crno-belih, Željko Obradović održao je trening pred put na Pirinejsko poluostrvo, gde je novinarima otkrio dobre vesti povodom povreda njegovih igrača.

Anđušić nije trenirao, ali putuje. U Beogradu ostaju Trifunović i Avramović. Sa druge strane Kaminski je trenirao, videćemo kako će izgledati sutra. Zato u Španiju idemo sa 13 igrača. Takva je Evroliga da je potrebno 15 igrača u rosteru, nadamo se da će se povređeni igrači oporaviti. Ono što je evidentno da igrači nisu imali povrede mišića od velikog preopterećenja, već su sve mehaničke prirode od udaraca – rekao je Obradović.

Srećan je zbog dobre serije Partizana, ali toliko je utakmica da je uvek fokus na onoj sledećoj.

Naravno da je zadovoljstvo kada se pobeđuje, ali sa druge strane smo svesni sa ovoliko putovanja i utakmica… nemaš pravo ni da slaviš ni da se raduješ. Ono što mnogo više radije da je igramo mnogo bolje. Neke stvari smo evidentno poboljšali, pre svega skok igru i odbrnau. Uz to imamo protok lopte u napadu i igramo kao pravi tim – izjavio je Obradović.

Valensija igra vrlo dobru odbranu.

Izašli smo danas pred igrače sa informacijama oko Valensije koja igra sjajnu odbranu. Imaju specifičan način kako preuzimaju i brane pik. Pokušali smo da objasnimo to igrače, radili pet na pet sa šutem pre svega. Putujemo u ponedeljak i tamo ćemo trenirati ponovo i tako se spremiti za meč u utorak.

Posebne reči imao je o reprezentativcu Srbije, Stefanu Joviću, koji je deo Valensije.

On igra za tim, izvanredan igrač i ove godine igra sjajno. Sigurno su mnogo bitni igrači on i Kris Džons. Posvetićemo veliku pažnju njima. Oni igraju pametno zbog njega jer daje dozu te pameti celoj ekipi – rekao je strateg crno-belih.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter