0
Evroliga

FOTO: Starsport

OVA UTAKMICA MOŽE DA PREOKRENE SEZONU: Da li crveno-beli imaju snage da izdrže protiv Kampaca i prvaka Evrope?!

Objavljeno: 19.12.23 u 11:21

Crvena zvezda, koja trenutno zauzima 14. mesto na tabeli, imaće veliki izazov pred sobom

Košarkaši Crvene zvezde će se suočiti sa madridskim Real Madridom u okviru 15. kola Evrolige. Utakmica će se odigrati u beogradskoj „Štark areni“ u utorak od 19 časova.

Crvena zvezda, koja trenutno zauzima 14. mesto na tabeli, imaće veliki izazov pred sobom jer će se sastati sa Real Madridom, liderom takmičenja, i aktuelnim šampionom „Starog kontinenta“.

Sezona Zvezde u Evroligi nije išla onako kako su navijači očekivali, ali nedavna pobeda protiv Albe iz Berlina pružila je neophodan podsticaj. Međutim, zaostatak na tabeli zahteva konstantnu borbu i pobede u narednim duelima.

Real Madrid, sa samo jednim porazom u četrnaest odigranih utakmica, dolazi kao favorit. Biće to posebno značajan susret i zbog povratka Fakunda Kampaca pred navijače Crvene zvezde. Pobeda u ovom meču bi bila značajan korak ka ostvarivanju ciljeva u Evroligi za oba tima.

Standings provided by Sofascore

DA LI OVO GOVORI O AMBICIJAMA ZVEZDE DO KRAJA SEZONE?! Beleži duplo više faulova nego koševa, igra manje od deset minuta po meču?!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter