1
Evroliga

Freddie Gillespie (L) and Head coach Andrea Trinchieri during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and FC Bayern Munich at Stark Arena on December 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI OVO GOVORI O AMBICIJAMA ZVEZDE DO KRAJA SEZONE?! Beleži duplo više faulova nego koševa, igra manje od deset minuta po meču?!

Objavljeno: 18.12.23 u 19:11

Da li crveno-beli mogu da izvuku najbolje moguće iz momka iz Sent Pola.

Košarkaški klub Crvena zvezda dobila je pojačanje u reketu, pošto je navodno u završnoj fazi pregovora sa centrom minhenskog Bajerna Fredijem Gilespijem bila juče, a danas je ta saradnja ozvaničena.

Naime Gilespi je na dosadašnjih 13 mečeva procečno dobijao oko devet minuta na terenu i beležio učinak od 2,2 poena i 2,4 skokova, što nije baš renome ekipe koja se po rečima Nebojše Čovića i dalje nada plasmanu na završni turnir, a doveden je iz tima koji je na 13. poziciji.

Naime, poražavajući podatak o ovoj sezoni centra iz Minesote jeste da je do sada napravio 27 faulova, što je svega dva manje od ukupnog broja poena, 29, a moramo uzeti u obzir da je samo 13 puta pogodio šut, što znači da duplo češće pravi faul, a takođe u oči upada činjenica da praktično pogađa šut  po utakmici.

 

Ipak, kako će sve to izgledati ostaje da vidimo u narednom periodu, ali ovo ne obećava previše.

Standings provided by Sofascore

 

14
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter