2
Domaći fudbal

Igor Duljaj (FOTO: YouTube/Screenshot)

TRENER ‘CRNO-BELIH’ O SUĐENJU U NIŠU: ‘Ne smeš da se smeješ igraču Partizana u lice!’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.23 u 15:40

Strateg tima iz Humske imao šta da kaže.

Trener Partizana, Igor Duljaj  je održao konferenciju za medije uoči meča 19. kola Mozzart Bet Superlige Srbije  protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca koji se igra sutra od 18:30. On je izneo svoja očekivanja pred ovaj susret, ali se dotakao i suđenja na prošloj utakmici u Nišu. 

 –Iskren da budem, meni se svidela reakcija igrača u svlačionici. Nisu bili ravnodušni što smo izgubili utakmicu. Ja moram da kažem da je moj stav uvek bio i ostaće, da neću da komentarišem suđenje. Jedino što mi se nije svidelo jeste da ne smeš da se smeješ igraču Partizana, jer ne smeješ se samo igraču, nego i Partizanu, smeješ se ljudima koji su došli da bodre svoj tim – poručio je.

Dodao je da je to ružan potez i da nije lepo.

-To uopšte nije lepo, i svako može da greši, i mi im svašta kažemo, ali ne smejmo se nikome. Partizan ima mnogo simpatizera, možda i preko 40 odsto, i njima se smeješ u lice, tako da to nije lepo. Nije nas uzdrmalo, i to ćemo pokazati sutra – jasan je Igor.

Istakao je da među sudijama ima dosta prijatelja koji su časni i pošteni.

 –Među sudijama imam dosta prijatelja, i oni mnogi rade častan i pošten posao, izuzetno težak i stresan posao. Nije ni njima lako, ali smejanje nekome u lice nije prijatno i nije lepo. Svako može da pogreši, uputim i ja nekada nažalost neku ružnu reč, a najgrublja koju sam mu rekao jeste da si loš čovek. Mi smo sportisti, uvek kada izgubimo, barem ja, pružim ruku,. čestitam kolegi, i ono što težim jeste da svi imaju ravnopravan odnos – naveo je Duljaj.

DOŽIVOTNA ZABRANA ZA DŽELATA: Turci nemilosrdni! (VIDEO)

12
11

2 Komentara

  1. Opameti se jednom Igore ako ispravno obavljas trenerski posao moras da skocis da grizes( ne fizicki na sudije) da iskazes nezadovoljstvo na nepravdu od strane sudija nego ti kako sam kazes imas prijatelje medju njima i nista a oni rade li rade o glavi Partizana o da ja zaboravio zabranjeno je i komentarisanje sudija. U fudbalu nema prijateljstva postena igra pa sta bude. Nezreo si kao trener fudbalere moras da sankcionises koji su nezainteresovani a uzimaju dobru lovu vreme da nase mlade.snage budu nosioci i starteri sta stranac zna sta je derbi koja je to strast pobediti u derbiju on je tu da istrci i nesto zamaze oci nama boli ga uvo za nas Partizan. Kalulu vidi se nezna bas puno ali trci grize trudi se Kanute isto. Svaka pauza zbog reprezentacije nama se obije o glavu tada kondicioni trening non stop a lopta na prvoj utakmici slabo se radi a malo se zna .Vidi strane klubove spartaju terenom posteno odradjuju plate nasi nemaju igru neznaju sta ce sa loptom kada dodju do protivnickoga sesnsterca zele da se usetaju u gol ma raspali loptu u gol uci ce neka casnije je

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter