0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

DOŽIVOTNA ZABRANA ZA DŽELATA: Turci nemilosrdni! (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.23 u 13:55

Nemile scene.

Fudbalski savez Turske doživotno je suspendovao Faruka Kodžu, predsednika Ankaragučua, koji je pre nekoliko dana, po završetku utakmice protiv Rizea, fizički nasrnuo na sudiju Umuta Melera. Sudija je od zadobijenih udaraca završio u bolnici, a ovaj incident uticao stopira tamošnju ligu.

U međuvremenu je odlučeno da lige nastave 19. decembra. Kodža je inače podneo ostavku na mesto predsednika Ankaragučua, ali je pre toga dao šokantnu izjavu. 

-Ovaj incident nastao je zbog pogrešnih odluka i provokativnog ponašanja sudije. Cilj mi je bio verbalno da reagujem na njegovo suđenje i pljunem mu u lice. U tom sam trenutku ošamario arbitra po licu, smatrajući da neće izazvati nikakve prelome. Nakon mog šamara, sudija je stajao nekih 5-10 sekundi i onda se bacio na zemlju. Odmah su me udaljili sa događaja jer sam srčani bolesnik – istakao je.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter