0
Domaći fudbal
Igor Duljaj

Igor Duljaj (FOTO: Starsport)

DULJAJ PRED MEČ SA KRAGUJEVČANIMA: ‘Imamo uslove za odličan fudbal!’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.23 u 15:20

‘Nama je najvažnija sportska priča, da se mi koncetrišemo na nas.’

Nakon poraza od niškog Radničkog 2:1 na Čairu fudbaleri Partizana dočekuju istoimeni ekipu iz srca Šumadiije sutra od 18:30 u okviru 19. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. ‘Crno-belima’ će ovaj susret biti uvertita pred ono najvažnije što sledi, a to je ‘večiti derbi’ protiv Crvene zvezde u sredu, gde će se odlučiti ko će biti jesenji prvak. 

Trener tim iz Humske, Igor Duljaj je pred duel sa Kragujevčanima na konferenciji za medije izneo svoja očekivanja. Prošli meč ova dva kluba pripao je Partizanu 4:0, ali strateg beograskog kluba tvrdi da je situacija sada potpuno drugačija.

Slika na terenu je bila sasvim drugačija. Imaju odličnog trenera koji ne odstupa od svoje igre. To smo videli. Posebno protiv TSC-a kad su odigrali nerešeno. I mi i oni imamo oscilacije… Imamo sreću, i Radnički i mi, da ćemo igrati na odličnom terenu, tako da postoje svi uslovi da se prikaže dobar fudbal. Očekujem otvorenu utakmicu i da će svi imati šta da vide, posebno oni koji vole i poštuju Partizan – naveo je.

Dodao je da je njima najvažnija sportska priča.

Nama je najvažnija sportska priča, da se mi koncetrišemo na nas. Meni je najvažnija moja ekipa i kako ćemo mi da izgledamo, zato nećemo da se bavimo drugim stvarima. Tako smo i napravili neki uspeh, dobru igru, na neki način uspeli da vratimo navijače Partizana. Dakle, samo sportska priča, to nas vraća – nastavio je on.

Sutra će na megdan Radničkog ići bez Ilića.

-Znate kako, da je to neki igrač koji je u napadu, onda imate dovoljno igrača koji mogu da popune tu poziciju. Ovo je specifična pozicija. Mihajlo je praktično odigrao sve utakmice. Ali koga nema bez njega se mora tako da ću na poslednjem treningu da vidim ko može. Zašto to kažem? Zato što su nam se na poslednjem treningu dogodile dve situacije da su se dva igrača žalile na povredu, tako da smo bez Medine i bez Živkovića i putovali u Niš, jer su na poslednjem treningu osetili bol. Nadam se da će svi da budu zdravi, pa da vidim. U principu u glavi znam ko će da igra, ali da sačekamo – istakao je Igor.

Osim Mihajla, odsustan biće i Kanute.

-Kanute je tražio izmenu. Povređen je i neće sutra da učestvuje. Povredio je koleno, koji je to stepen povrede u ovom trenutku ne mogu da kažem. Meni je svaki igrač bitan – rekao je.

Ne razmišlja o derbiju.

-Derbi niko ni ne spominje, niti se razmišlja o tome. Prva sledeća utakmica je najvažnija. Igrači jedva čekaju da istrče na teren – jasan je Duljaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter