0
Domaći fudbal

Siniša Dobrašinović (FOTO: Starsport)

DOBRAŠINOVIĆ JASAN: ‘Fudbal u Srbiji ne može da se igra u decembru, o uslovima ne treba trošiti reči!’

Objavljeno: 08.12.23 u 17:45

Sve više trenera su saglasni da infrastruktura ne dozvoljava igranje fudbala po lošem vremenu.

Tim kraj Jošanice u nedelju od 17 časova gostuju ekipi IMT-a sa Novog Beograda u okviru 18. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Trener Novog Pazara, Siniša Dobrašinović je pred ovaj duel naveo da igraju protiv agresivne ekipe koja dosta trči i ne dozvoljava protivniku da razvije igru.

-IMT je agresivna ekipa. Dosta trče i ne dozvoljavaju protivniku da razvije igru. Njihov trener (Nebojša Jandrića) ima kvalitetene mlade i iskusne igrače. Nisu to samo braća (Miloš i Luka) Luković. Njih dvojica zavise od ostalih. Neophodno je da budemo na 100 odsto mogućnosti, ako želimo do pozitivnog rezultata – jasan je.

Potom je istakao da fudbal u Srbiji ne može da se igra u decembru zbog loših uslova.

-Spremamo se za veštačku travu, ali o uslovima i igranju fudbala u ovom periodu ne treba trošiti reči. Mislim da u Srbiji u decembru ne može da se igra fudbal. Kup utakmicu u Inđiji (3:2) uspešno smo priveli kraju, iako smo mogli i ubedljivije da dobijemo. Dobro je što smo taj meč iskoristili da vratimo u ritam neke igrače – poručio je Dobrašinović.

O polemici kada treba da se završi jesenji deo Superlige takođe govorili su i trener Partizana, Igor Duljaj Spartak Suborice, Nenad Lalatović koji su saglasni da to treba ranije da bude.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter