0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

TRENER ‘CRNO-BELIH’ PONOSAN NA USPEH OMLADINACA: ‘Izuzetno mi je drago, na njima je samo da rade!’

Objavljeno: 01.12.23 u 13:10

‘Rezultat je mogao da bude mnogo veći.’

Strateg tima iz Humske, Igor Duljaj održao je konferenciju za medije uoči utakmice protiv Vojvodine gde se između ostalog dotakao i uspeha omladinaca u Uefa ligi mladih. 

 –Izuzetno mi je drago, bio sam na stadionu, gledao sam tu utakmicu, rezultat je mogao da bude mnogo veći, ja čestitam našim igračima, naravno, veliki doprinos su doneli igrači koji treniraju sa nama i vide razliku, odličnu utakmicu je odigrao i Jovanović koji je fizički dominantan u odnosu na vršnjake, gde se kreće, postigao je gol, na njima je da rade i sve zavisi od njih, moraju samo da shvate da mnogi, mnogi će ići nekim drugim putem da bi došli do uspeha, tako je bilo i u mojoj generaciji gde je bilo dosta dobrih igrača, nekoliko njih je došlo do prvog tima i napravili su nešto. Na njima je samo da rade i to je jedini način do uspeha, čestitam igračima i Nenadu Stojakoviću – istakao je.

Potom je otkrio da li će nekog od omladinaca pozvati na zimske pripreme.

– Do priprema, ko živ, ko mrtav. Ja živim od danas do sutra i do sledeće utakmice, do Vojvodine, a posle toga ja ne mogu da kažem u ovom trenutku – naveo je Duljaj.

Podsetimo, omladinci Partizana savladali su Šerif rezultatom 5:2 u Uefa ligi mladih, a u Humskoj su organizovali svečanost povodom toga. Takođe, ‘Crno-beli’ sutra od 15:30 na svom stadionu dočekuju Vojvodinu u okviru 17. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

„NOVAK JE GOAT“: Legendarni trener nema dilemu ko je najveći teniser svih vremena

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter