0
Evroliga
Aleksa Avramović

FOTO: Starsport

AVRAMOVIĆ PORUČIO: ‘Veoma važna pobeda za povratak na dobar kolosek!’

Objavljeno: 17.11.23 u 23:40

‘Opet bih se zahvalio navijačima na neverovatnoj podršci.’

Košarkaš Partizana, Aleksa Avramović je nakon duela protiv Albe naveo da je ovo veoma važna pobeda i da će svakodnevno biti sve bolji i bolji.

-Zahtevna utakmica, izašli smo iz dva poraza. Opet bih se zahvalio navijačima na neverovatnoj podršci kao i protiv Igokee i Bajerna. Veoma važna pobede, gde se ponovo vraćamo u dobar kolosek, svakodnevno smo sve bolji i bolji, naravno očekujemo povratak Kevina, jer nam nedostaje. Njegov napadački arsenal svima dosta dopironosi – istakao je.

Dodao je da se nada će uskoro svi biti zdravi.

-Ponjitka se vraća, dugo je bio odsutan, jedan sjajan igrač koji je uradio vrhunski posao u odbrani. Dali smo naš maksimum. Ovo je ludilo, vlada neri virus, svi su prehlađeni, nadam se da ćemo uskoro biti svii zajedno – poručio je Avramović.

Podsetimo, košarkaši Partizana pobedili su Albu rezultatom 89:74 u okviru devetog kola Evrolige ‘Štark areni’. Vremena za odmor nema, pa ‘crno-bele’ nakon duplog kola najelitnijeg evropskog takmičenja očekuje dule protiv Cedevite Olimpije u gostima.

KVALIFIKACIJE ZA EURO: Italija razbila Makedoniju, Englezi rutinski protiv Malte, remi Češke i Poljske!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter