0
AdmiralBet ABA Liga

Sport Kosarka Basketball NLB Jadranska Liga Final 4 four Ljubljana Slovenija Hemofarm Vrsac Zadar Hrvatska Croatia navijaci tornado supporters fan fans 25.4.2008. (credit image © photo: Pedja Milosavljevic )

NOVE PROVOKACIJE ZADRANA: Hrvati ponovo veličali NDH! (FOTO)

Objavljeno: 12.11.23 u 21:14

Navijači Zadra su tokom meča sedmog kola ABA lige protiv Crvene zvezde istakli zastavu NDH, izazivajući kontroverze i tenzije na tribinama.

Incidenti su se dešavali kako pre meča, tako i tokom samog susreta između ova dva tima, a vrhunac je bio kada se spomenuta zastava pojavila među pripadnicima grupe „Tornado Zadar„.

Zastava je u jednom trenutku uklonjena, ali je potom ponovno vraćena. Sa druge strane tribina, navijači su istakli natpis na kojem je precrtano „ABA liga“.

Vredno je pomenuti da su dan pre utakmice dvojica srpskih novinara, kao i članovi Zvezdine delegacije, bili pretučeni u dva odvojena napada.

Unatoč tenzijama, Crvena zvezda je na kraju uspela da pobedi Zadar rezultatom 81:74, ostvarivši tako šesti trijumf u regionalnom takmičenju.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter