0
AdmiralBet ABA Liga

Sport Kosarka Basketball NLB Jadranska Liga Final 4 four Ljubljana Slovenija Hemofarm Vrsac Zadar Hrvatska Croatia navijaci tornado supporters fan fans 25.4.2008. (credit image © photo: Pedja Milosavljevic )

POZNATI DETALJI NAPADA NA ČLANOVE CRVENE ZVEZDE I NOVINARE: Huligani iz Zadra im pravili sačekušu!

Objavljeno: 11.11.23 u 23:43

Incident u Zadru, gde su huligani napali novinare i članove delegacije Crvene zvezde, izazvao je oštre reakcije i osude.

Huligani su ciljano napali novinare i članove kluba, koristeći nacionalnu pripadnost kao motiv za nasilje.

Prema informacijama, napadnuti novinari i članovi delegacije su prepoznati još na aerodromu, a huligani su ih sačekali i pred hotelom, gde su bili smešteni. Maskirani i naoružani palicama, huligani su napali novinare uz uvrede, nanoseći im ozbiljne povrede.

Prvi incident se dogodio ispred hotela, a drugi sat i po kasnije, kada je član Upravnog odbora Zvezde napadnut sa svojim prijateljem. Napadnuti su neko vreme proveli u bolnici i policiji, gde su dali izjave povodom napada.

Zvezda je izdala saopštenje tražeći da se meč, koji je na programu u nedelju, igra bez prisustva publike, uz informaciju da postoje indicije o mogućim neredima i tokom same utakmice. Zadar je takođe osudio ovaj napad i ogradilo se od nasilja.

Ovaj incident izaziva ozbiljnu zabrinutost u vezi sa sigurnošću u sportu, a policija će, kako se navodi, istražiti sve detalje ovog incidenta.

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter