0
AdmiralBet ABA Liga
Janis Sferopulos

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS IZNEO MIŠLJENJE O VREĐANJU LUKE MITROVIĆA: „Smirivao sam ga da se fokusira na igru“

Objavljeno: 12.11.23 u 20:27

Trener košarkaša Crvene zvezde, Janis Sferopulos, izneo je svoje utiske nakon pobede u Zadru.

Crvena zvezda je trijumfovala rezultatom 81:74, iako su dan pre meča zabeleženi incidenti koji su rezultirali povredama četvoro ljudi.

„Znali smo da je Zadar dobar tim, posebno na svom terenu igra dobru košarku. Znali smo d neće biti lako, zato smo morali da budemo koncentrasani. Zbog toga čestitami igračima, jer smo ovde došli fokusirani da odigramo težak meč. Napadački smo bili dobri veći deo meča, što se odbrane tiče u prvom poluvremenu nismo bili toliko efektivni. Treća četvrtina je bila ključna, kada smo se vratili iz slavačionice zaigrali smo dobru odbranu. U četvrtoj četvrtini smo kontrolisali igru. Nama sledi težak rapsored, a Zadru želim sreću u nastavku“, rekao je Sferopulos.

O situaciji na kraju treće četvrtine između navijača i Luke Mitrovića, koji su ga provcirali.

„Nisam video šta se tačno dešava, ali sam smirivao igrača da se fokusira na igru. To je bilo najvažnije“, rekao je Grk, koji je upitan i o atmosferi.

„Bila je veoma dobra, dvorana je lepa i velika. Nisam razumeo, ali sam čuo navijanje. Nadam se da je bilo okej“, poručio je Sferopulos.

Standings provided by Sofascore
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter