1
Domaći fudbal

Slobodan Govedarica (L), Zvezdan Terzic (LM), Simo Krunic (RM) and Svetozar Mijailovic (R) at Mozzart Prva Liga 2023/2024 match between Graficar and Smederevo played at Rajko Mitic Jug Stadium, 09.10.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

PONOĆNO SAOPŠTENJE FK CRVENA ZVEZDA: Evo odluke u vezi trenera!

Objavljeno: 02.11.23 u 02:01

Upravni odbor Crvene zvezde je  održao hitnu sednicu u znaku zabrinutosti zbog novog neuspeha u prvenstvu,odnosno  remija protiv TSC-a od 1:1 na stadionu „Rajko Mitić“!

Sednica je imala centralnu temu – trenutnu krizu rezultata i zabrinjavajuću formu tima koji se nalazi pod vođstvom trenera Baraka Bahara. Ovaj period loših performansi i nerešenih rezultata doveo je klub do kritičnog momenta, što je navelo članove Upravnog odbora da temeljno analiziraju situaciju i razmotre dalje korake.

Nakon temeljnog razmatranja svih aspekata trenutnog stanja, doneta je odluka da se Barak Bahar ohrabri i da mu se pruži puna podrška u naporima da prevaziđe trenutnu krizu. Upravni odbor je odlučio da veruje u Baharovu stručnost i iskustvo, uzimajući u obzir njegovu predanost klubu. Ovo poverenje je potvrđeno i kroz daljnje razgovore na sednici.

Svesni su i nezadovoljstva strastvenih navijača Crvene zvezde, koji su se tokom ovog perioda izražavali kroz različite oblike kritike i neslaganja sa trenutnim performansama tima. Klub razume duboku povezanost između navijača i tima i njihovu nesumnjivu želju za uspehom, te će nastaviti da radi na unapređenju igre i rezultata kako bi zadovoljili očekivanja svojih vernih pristalica.

Upravni odbor Crvene zvezde je odlučan da se izbore za prebrođavanje trenutne krize i vraćanje kluba na stazu uspeha. Njihova verovanja i odlučnost mogu služiti kao dodatni podsticaj za tim da se izbori sa izazovima koji stoje pred njima. Ova situacija može biti prekretnica u sezoni, a klub i navijači zajedno teže ka ostvarenju njihovih zajedničkih ciljeva.

SAOPŠTENJE UO FK CRVENA ZVEZDA PRENOSIMO U CELOSTI

UO FK Crvena zvezda je održao hitnu sednicu posle večerasnje utakmice i analizirao igre i rezultate u poslednjem periodu. Zaključak je da je evidentno da postoji kriza igre i kriza rezultata u poslednja dva meseca, ali da veruje da će igrači i trener Barak Bahar svojim radom i igrama u narednom periodu prevazići trenutnu krizu i dobrim rezultatima pokazati nesumnjiv kvalitet koji imaju.

Posle šest uzastopnih titula, hteli smo novi iskorak, hteli smo bolju i moderniju evropsku Crvenu zvezdu. Doveli smo novog trenera, podmladili smo tim, imali velika ulaganja u igrače i napravili potpunu rekonstrukciju tima. U pripremnom periodu je to izgledalo jako dobro, ali i tada smo bili svesni da će biti uspona i padova

Razumemo nezadovoljstvo navijača, i ono je potpuno prirodno kada je Crvena zvezda u krizi. Međutim, za sve ovo je potrebno vreme i strpljenje. Verujemo u naše igrače, verujemo u njihov kvalitet, verujemo u trenera Baraka Bahara i dajemo im punu podršku.

Osvajanje šampionske titule ostaje naš osnovni cilj i uvereni smo da ćemo ga ostvariti.

 

6
58

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter