0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BAHAR NIJE IZAŠAO PRED NOVINARE: Oni ga čekali više od sat vremena, a onda je stiglo njegovo saopštenje!

Objavljeno: 01.11.23 u 22:55

Dao je svoje razloge

Nakon razočaravajućeg remija sa ekipom TSC-a, trener Crvene zvezde, Barak Bahar, iznenadio je novinare odlukom da otkaže konferenciju za medije koja je bila zakazana nakon utakmice u Superligi Srbije. Bahar je zamolio novinare da ga „poštede“ davanja izjave, objasnivši da mu je remi teško pao i da se ne oseća dobro.

Grupa novinara je čekala Bahara i igrače više od sat vremena ispred svlačionica, pre nego što se pojavio portparol Crvene zvezde. On je preneo reči Bahara novinarima, obaveštavajući ih da će Bahar odložiti izjavu za petak.

Trener Zvezde je zamolio sve novinare da ga „poštede“ davanja izjave, jer mu je remi teško pao i ne oseća se dobro, te nije baš bio rad za priču. On je takođe i zamolio da se novinari i on vide u petak, gde će tada govoriti o svemu i gde će odgovoriti na sva pitanja koja se nađu ispred njega.

Ova odluka Bahara pokazuje duboko razočaranje i frustraciju nakon lošeg rezultata njegove ekipe, dok se Crvena zvezda suočava sa pritiskom i nezadovoljstvom navijača zbog nekoliko neuspešnih nastupa u poslednje vreme. Navijači i novinari će morati da sačekaju petak da čuju Baharove komentare o situaciji u klubu.

1
21

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter