0
Fudbal

FOTO: Starsport

LUKA JOVIĆ U ZVEZDI? Evo koja je sudbina srpskog internacionalca!

Objavljeno: 23.08.23 u 09:50

Ipak ništa od povratka u Ljutice Bogdana.

Rerprezentativac Srbije i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Luka Jović je blizu prelaska na ‘San Siro’ i potpisa za Milan. Kako prenose italijanski mediji, njegov menadžer Fali Ramadani započeo je pregovore sa sedmostrukim prvakom Evrope, a visina transfera bi mogla iznositi 2,5 miliona evra, a ugovor bi potpisao na dve godine.

Rosoneri’ bi od naredne prodaje Luke dobili 50% profita, a druga polovina bi pripala Real Madridu, koji ima pravo polaganja na ovog igrača. Stefano Pioli ima manjak napadača, a potrebna je zamena za veterana Olivije Žirua,Jović se uklapa u sistem italijanskog stručnjaka.

Podsetimo, Luka Jović je otpisan od strane Vićenca Itlaijana, pa je bilo reči od njegovo povratku Crvenu zvezdu što je obradovalo brojne navijače tog kluba. ‘Crveno-beli’ su pokazali takođe interesovanje za svog klinca, a njegova pojava na meču Zvezda-Fiorentina izazvala je pozitivne rekacije ‘Delija’, a i sam igrač je poželeo da ponovo zaigra tamo gde je sve počelo.

Jović je na stadionu ‘Rajko Mitić’ boravio periodu od 2014. do 2016. godine, zabeleživši  48 mečeva i bio precizan 13 puta. Nakon  Zvezde otišao je u Benfiku, zatim je nosio dres Ajntrahta, gde je doživeo najbolje dane svoje karijere koje su preporučile Real Madridu, gde se nije baš najbolje snašao.

7
10

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter