0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - JULY 26: Luka Jovic (R) of Fiorentina in action against Milos Degenek (L) of Crvena Zvezda during the friendly match between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic on July 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

„NADAM SE POVRATKU U ZVEZDU JEDNOG DANA“: Jović poželeo sreću crveno-belima u Ligi šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.23 u 16:50

„Zvezda je jedan moderan tim, mlad tim.“

Fudbaleri Crvene zvezde juče su pobedili Fiorentinu sa čak 5:0 u prijateljskoj utakmici pred start nove sezone. Srpski tim je sve pogotke postigao u prvom poluvremenu, a posebnu pažnju navijača, privukao je i nekadašnji fudbaler Zvezde, a sada napadač italijanskog tima Luka Jović.

On je po završetku utakmice istakao da je divan osećaj vratiti se na Marakanu, kao i da mu je žao što je njegova ekipa dozvolila crveno-belima da ih razbiju. Pored toga, Jović je dodao da se nada povratku u Zvezdu.

– Osećaj je zaista divan. Krivo mi je samo što smo se pokazali ovako loše na startu. Što smo dopustili da nas Zvezda u prvih 25 minuta, da kažem razbije, kao što su nas razbili. Zvezda je jedan moderan tim, mlad tim, videli ste u kakvom sastavu su završili utakmicu. Svi momci imaju svetlu budućnost i ja im želim puno sreće u Ligi šampiona, biću najverniji navijač i nadam se jednog dana povratku.

Ako mu vreme dozvoli, Jović će gledati Crvenu zvezdu u Ligi šampiona.

– Ako budem u situaciji, naravno, kao i uvek – rekao je Jović.

Šta očekujete od Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
17
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter