0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - JULY 26: Luka Jovic (R) of Fiorentina in action against Milos Degenek (L) of Crvena Zvezda during the friendly match between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic on July 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ZVEZDA HOĆE LUKU JOVIĆA: Hoće li Orao ponovo doleteti na „Marakanu“?

Objavljeno: 07.08.23 u 08:12

Uprava crveno-belih ozbiljno razmatra ovu opciju

Fudbalski svet bruji o potencijalnom povratku Luke Jovića na teren gde je prvi put zablistao – „Marakanu“. Prema informacijama koje je preneo dobro obavešteni italijanski novinar Nikolo Šira, Crvena Zvezda navodno je pokazala interesovanje za usluge srpskog napadača, koji trenutno igra za Fiorentinu.

Jovićeva karijera je prolazila kroz uspone i padove, posebno nakon neuspešne epizode u Real Madridu. Sada, ova vest budi nadu da bi se Orao mogao vratiti tamo gde je ostavio neizbrisiv trag – na teren Crvene Zvezde.

Iako su detalji još uvek u senci, navodi se da je Crvena Zvezda aktivno istraživala mogućnost vraćanja Jovića u svoje redove. Ukoliko stigne potvrda pozitivnih informacija, operacija povratka mogla bi biti u planu.

Jović je nedavno boravio u Beogradu kao član Fiorentine i tada nije krio svoje želje. Na društvenim mrežama Crvene Zvezde, izjavio je da bi voleo da se jednog dana vrati u klub gde je stasavao kao fudbaler.

Njegova nedavna sezona u Seriji A, gde je postigao šest golova, pokazuje da i dalje ima potencijal za impresivne igre. Da li će se Luka Jović ponovo vinuti u visine i ostvariti svoj povratak na „Marakanu“? To ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno – ovaj mogući transfer sigurno bi izazvao veliku pažnju fudbalskog sveta.

64
18

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter