0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER - 06: Harry Kane of Tottenham Hotspur looks on during the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Tottenham Hotspur at Rajko Mitic Stadium on November 6, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

IMAMO TRANSFER BOMBU: Hari Kejn je novi igrač Bajerna! (FOTO)

Objavljeno: 11.08.23 u 09:10

Konačno kraj sage.

Kapiten reprezentacije Engleske, Hari Kejn je na pragu napuštanja Totenhema i da pojača je redove Bajern Minhena, kako javlja poznati novinar  Fabricio Romano. Na račun londonskog kluba će biti uplaćeno 100 miliona evra, a Kejn stiže u Minhen na lekarske pregle i ukoliko bude sve kako trebalo, trebalo bi da potpiše ugovor na četiri godine.

Podsetimo, prvi čovek ‘pevaca’ je odbio već dve ponude ‘bavaraca’ teške 70 i 80 miliona evra, ali je na kraju popustio i pustio svog najboljeg igrača. Čelnici nemačkog giganta su bili jasni po pitnaju ovog transfera i uslovili su najboljeg strelca londonskog kluba i nacionalog tima Engleske, da se odluči o promeni sredine pre početka šampionata.

Pored Bajerna, za Kejna je bio zainteresovan i Pari Sen Žermen koji je takođe nudio 100 miliona, ali se Englez ipak odlučio za hladniju destinaciju. On je za Totenhem igrao 14 godina, a upisao je 435 natupa i postigao 280 golova, a bio je i na pozajmicama u Lesteru, Noriču, Milvolu Lejtonu. Ovim transferom, šampion Nemačke je konačno našao zamenu za Levandovskog.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter