0
Fudbal

FOTO: Twitter/Paris Saint-Germain

PARIŽANI ŽELE NAPADAČA IZ PREMIJER LIGE: Da li ovo znači rastanak Embapea i PSŽ-a!? (FOTO)

Objavljeno: 13.07.23 u 08:45

Nude 100 miliona za Engleza.

Fudbaleri Pari Sen Žermena su ponovo razočarali i nisu uspeli da otvare san navijača i konačno osvoje Ligu šampiona. Nije im pomogao čak i možda najbolji prelazni rok u istoriji, kada su doveli Mesija, Donarumu, Ramosa, Hakimija i Vajnalduma. Nisu ni Ligu 1 osvojili baš ‘glatko’ kako obično to rade, jer su imali samo bod više  (85) od drugoplasiranog Lensa.

Na kraju sezone otišao je trener Kristof Galtije, a ugovor je istekao Mesiju i Ramosu, koji su napustili ’grad svetlosti’. Uprava PSŽ-a će u nameri da ostvari taj jedini uspeh u klupskoj istoriji koji im fali i u svojim vitrinama konačno stave i ’ušati’ pehar dovely su provereno trenersko ime, Luisa Enrikea.

Međutim, uprava Parižana želi da dovede jednog najboljih napadača današnjice, Harija Kejna. Za kapitena Engleske je bio zainteresovan Bajern Minhen, ali je Totenhem odbio dve ponude od 70 i 80 miliona evra. Kejn ima ugovor sa ‘pevcima’ do juna 2024. godine, a mediji u Francuskoj navode da su predstavnici PSŽ-a već razgovarali sa fudbalerom i predsednikom tima iz Londona, Danijelom Levijem.

FOTO: Twitter / Tottenham Hotspur

Kejn je prošle sezone za Totenhem odigrao 49 mečeva i postigao 32 gola, a prelazak u redove prvaka Francuske bi mu sigurno doneo konačno neki trofej u karijeri. Ovaj transfer možda znači rastanak Embapea i PSŽ-a, pošto Francuz još uvek nije produžio ugovor sa ‘svecima’, a dat mu je rok do kraja jula da li će ostati ili ne.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter