4
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Uros Spajic, FK Crvena Zvezda promocija, 23.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MRKELA O POVRATKU LUKE JOVIĆA U ZVEZDU: ‘Sve je moguće!’ (FOTO)

Objavljeno: 07.08.23 u 20:15

Ovo bi bila prava transfer bomba.

Crvena zvezda pod dirigentskom palicom Baraka Bahara igra lep, disciplinovan fudbal, sa puno datih golova. Izraelac je napravio radikalne promene u klubu, a pristalice ‘crveno-belih’ mogu da gledaju neku drugu Zvezdu, koja je na nekom drugom nivou.

Kada je Bahar došao u Ljutice Bogdana prva odluka je bila sklanjanje za gola dotadašnjeg kapitena i miljenika navijača, Milana Borjana. To je je svima teško pala, pa i samom golmanuI nakon toga nastavili su se rezovi, a naredne slabe karike bili su Gobeljić Srnić.

Kao nova pojačanja stigli su Omri Glazer, Džan Filip Kraso, Piter Olijanka, Marko Stamenić, Edmundo Ado Miloš Degenek. Naravno, tu su i mlade snage, na čemu izraelski stručnjak insistira, a najviše se ističu Jovan Šljivić, Vladimir Lučić, Jovan Mijatović, Stefan Mitrović.

Sada su se pojavile špekulacije o povratku Luke Jovića na stadion ‘Rajko Mitić’. On je dete Crvene zvezde, a za taj klub je igrao u periodu od 2014. do 2016. godine, a zabeleživši  48 mečeva i bio precizan 13 puta. Nakon Ljutice Bogdana, otišao je u Benfiku, zatim je nosio dres Ajntrahta, gde je doživeo najbolje dane svoje karijere.

Potom je doživeo pad, kada je prešao u Real Madrid, da bi od 2022. godine nosi dres Fiorentine. Prema informacijama  italijanskog novinara Nikole ŠiraCrvena Zvezda je navodno pokazala interesovanje za usluge srpskog napadača. ‘Crveno-beli’ već na toj poziciji imaju Mijatovića, Olajinku Krasoa.

FOTO: Starsport

Možda bi eventualnim povtatkom Jovića, klub možda napustio Mijatović, a sportski direktor tima iz Ljutice Bogdana, Mitar Mrkela je za Meridian sport rekao da je sve moguće.

-Znate da ne pričam o imenima dok traje prelazni rok. Što se tice dolaska još nekog napadača u Zvezdu – sve je moguće. – naveo je Mrkela.

Jović se nedavno vratio na mesto gde je sve počelo, kada je njegova Fiorentina odmerila snage sa Zvezdom i doživela poraz od čak 5:0. Njegova pojava je izazvala pozitivne reakcije navijača, a i kod samog fudbalera koji je poželeo povratak ‘Maraknu’.

 

26
6

4 Komentara

  1. Mora da ste našli ZLATO ispod stadiona ili vam je neki princ iz Dubaia pozajmio nepovratno jedno 20 miliona opljačkanih para gradjana Srbije kad tako dovodite igrače od po 3, 4, 5 miliona evra dok ste u isto vreme dužni skoro 100 miliona.
    Uskor ćete početi da dovodite igrače iz PSG i Reala koliko ste bolesni u svojoj pljački.
    Pad će biti spektakularan i to mnogo brže nego što mislite.
    A tada ćemo vam vratite sve ovo što radite ovih 10. godina i to sa kamatom.

    0
    8
    Odgovori
    • Mirko, ili si suviše mlad ili si namerno zaboravio period pod Toletom. Ali da se ne vraćamo na to, nego da te pitam, da li znaš koliko je Saldanja skuplji od Krasoa, Olajinke i Stamenića? Tačno 1.300.000 dolara koliko ste platili napadača Nefčija. Ova trojica su u Zvezdu došli besplatno. Uz to, prodali smo Erakovića, od UEFA sledi 20 miliona za LŠ, tu su karte, sezonske, prava od TV prenosa… Reci ti meni, od čega ste kupili Saldanju, od neplaćene struje.
      Mirko, znam da boli, a li ovo je ttek početak.

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter