46
Košarka

Dusko Vujosevic (L) Bozo Koprivica (R) JSD Partizan Proslava 77 Rodjendan at Hotel Hyatt on October 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

VUJOŠEVIĆ PORUČUJE:’Ako je patrijarh savetovao Mirotića, onda je on član lobija!’

Objavljeno: 25.07.23 u 11:15

I posle nekoliko dana se ne stišava situacija.

Velika prašina se podigla oko toga gde će Nikola Mirotić nastaviti karijeru nakon raskida saradnje sa Barselonom. Klubovi koji su se dovodili u vezu sa bivšim reprezentativcem Španije su Olimpijakos, Panatinaikos, Milano, Monako, a u jednom trenutku najbliža je bila Crvena zvezda, koja je imala najunosniju ponudu.

Međutim, ipak je na korak od potpisa bio Partizan, čiji su se čelnici uputili u Mirotićev dom u Tivtu kako bi razgovarali sa njim o njegovom prelasku u ‘crno-beli’ tim. Kada je gotovo sve praktično bilo rešeno i skoro svi mediji objavili da je Nikola novi igrač Partizana, ipak se to nije desilo, a sam košarkaš se oglaiso i objasnio svoje razloge.

Potom su se oglasile mnoge poznate ličnosti, a najglasniji među njima bio je legendarni trener Partizana, Duško Vujošević. On se čak u dva navrata oglašao povodom ove situacije, a jutros je gostovao na TV Nova i rekao da su stizale pretnje.

– Čovek ne zna nikad do kraja, pokažu se slabosti u nekim situacijama koje nisu očekivane. On je verujući čovek, dobar momak. Znam koliko je puta pomogao i nije želeo da se to sazna. Dogovorio se bio sa Partizanom, Partizan je veliki klub, ima veliku tradiciju i velikog trenera. Dogovorio se, pružio ruku Mijailoviću i Obradoviću, Savić je bio svedok. Posle su stigle pretnje, verovatno od onih koji nisu imali interes  da ne dođe u Partizan. – započeo je.

Dotakao se i patrijarha i naveo ako je on uticao na Mirotićevu odluku oko odabira kluba, da je on onda član lobija.

– U kojoj meri je organizovano… Svašta se priča. Da je i patrijarh zvao da koristi tu njegovu religioznost da opredeli prema onom drugom klubu za koji i patrijarh navija. Ako je to zaista istina, a ja sumnjam u to, onda on nije patrijarh, nego član nekog lobija. Onda su to teške igre u pitanju. – poručio je Duško.

Dodao je da ovom situacijom podelio Srbiju.

– Najjednostavnije je trebalo da se uradi: imaš pretnje, prijaviš ih, garantuje ti se bezbednost, održiš reč i dođeš. Ne deliš ti Srbiju sine, ovako je deliš, ovako iazivaš sumnje i zlu krv. – istakao je on.

Na kraju je govorio da sumnja da Mirotić koristi pretnje kako bi uzeo više para.

– Sumnjam da Mirotić koristi pretnje da uzme više para. Uzeo ih je dovoljno, pametno se prema njima ponaša, nije pijani milioner kao što su neki. Kupio je veliko imanje na Staroj planini, domaćinski se ponaša, verujući je čovek. Morao je, međutim, da ostane pri svojoj reči i svom stavu. Ne sme na ucene i pretnje da pokazuje bilo kakvu slabost. – zaključio je Vujošević.

 

359
64

46 Komentara

  1. Vujosevicu dobro razmisli kada sledeci put uzimas u usta patrijarha Srpske crkve. Cak i da si kao nesto nacuo ko si ti da iznozis takve stvari. Ovim si pokazao ustvari da i nisi neka pametnica iako je to za tebe vazilo. Imao sam do sada pristojno misljenje o tebi ali vidim da vi grobari ne umete drugacije nego izmisljotinama.

    3
    3
    Odgovori
  2. Patrijarh Profitirije je bruka za veru, svetosavlje i SPC.
    Vučićev „mali od palube“ nije moj Patrijarh.
    On je sramota!

    5
    4
    Odgovori
    • Dule u pravu.jedino diktator njemu nesme da odgovori.svima zvoni ua svaku rec pred duletom mirno.u pravu dule i bogdana sto samaro,sad se vidi tek pickica igra za vucicevu ekipu.ovi odustali mogo je i on,nego lize se.a sve pare vucko zvezdi od srbije

      2
      3
      Odgovori
  3. Svi znamo ko je pretio a i ko ga je savetovao pretio je Aca preko svojih poltrona a savetovao patrijarh kakav to verujući čovek pogazi reč sve što je učinio učinio je mnogo uzalud ispade nečovek šta sada ako zaprete oni drugi neće smeti da dodje na staru planinu istina je da onaj ko mu dade garancije nije iskren toliko.

    12
    10
    Odgovori
  4. Covek koji je prvi hleb zaradio je pljuno na njega.
    U Zvezdi.
    A onda…
    Onda je iz ljubavi otisao u partizan i iz ljubavi za dzaba se bavio knjigama i vrednosnim slikama
    Onda je uzeo silu i zakon. Uzeo 15 namestenih titula.
    Onda je odveo par klubova dve stepenice nazad CSK, Limoz. Kruna karijere je otkaz u Kluzu.
    Kao selektor cuvene BiH pljuvao je pored Zvezde po obicaju i dodao je i Srbiju kao agresora.
    Bilo je raznih Vujosevica ali on Zebec, Tudjman, Nadj,Kezman i mnogi novinari su posejali zlo da nije ni cudo sto su imali “ od ljubavi’ svoje bunkere i fondove.
    Zato ako se ne stane ovakvim ni Mirotic se nece iskobeljati od te rase.

    15
    28
    Odgovori
    • Za razliku od Vujosevica,ti nikada ne mozes biti covek jer si spodoba.Idi nekud i leci se i ne pokusavaj da pises jer tako otkrivas svoju tesku i neizlecivu dijagnozu.Za te gluposti koje pises bi u normalnoj zemlji vec odavno bio smesten u ustanovu zatvorenog tipa na dozivotno lecenje.

      13
      11
      Odgovori
  5. JASNO JE DA PODLOST I POKVARENOST VLADA U SUPROTNOM TABORU JOS OD VREMENA MILJANA MILJANICA.DANAS NAJVECA MRZNJA DOLAZI PREMA PARTIZANU OD COVICA I TERZICA.TO SVI VIDE I GROBARI I DELIJE. DOKAD VISE. OKRENIMO CIRAK I BUDIMO LJUDI. VOLIMO SVOJ KLUB, A NE MRZIMO DRUGE I NE PODMECIMO VISE. OPAMETIMO SE VEC JEDNOM.

    25
    14
    Odgovori
  6. Ovaj čovek je zlo.Vidite šta on radi.Sve napada i sve pljuje,kao što je to radio sa sudijama i igračima.A najuren je iz partizana kao štetočina.Čak je i njima bilo preko glave ovog.A onda je tužio taj isti partizan,koji mu je dao sve.Vujošević je mogao da bude trener samo u partizanu.Kao trener Srbije i CSK a ,,zero,,nikakvi rezultati.Ali u partizanu je mogao tih godina i da prekida utakmice i izvodi igrače,sa Danilovićem šutira,pljuje,psuje sudije i nikom ništa.Čak je i Andrića i Bogdanovića šamarao,setite se toga.Pa kako onda ova individua ima prava i obraz da proziva sve redom,pa i crkvu.Ćuti Dule i ušima se pokrij.Kako je to kad te niko ne voli i ne pošuje,a pamte te kao siledžiju i agresivca.

    22
    30
    Odgovori
    • Al se nalupa. Pa njega odstraniše još od kada, a nikad veće sranje nije bilo. Pametnom dosta da ukapira ko je bio zlo sve vreme.

      10
      8
      Odgovori
    • Svi znamo ko je pretio a i ko ga je savetovao pretio je Aca preko svojih poltrona a savetovao patrijarh kakav to verujući čovek pogazi reč sve što je učinio učinio je mnogo uzalud ispade nečovek šta sada ako zaprete oni drugi neće smeti da dodje na staru planinu istina je da onaj ko mu dade garancije nije iskren toliko.ti si zlo Dule je istina laž i zlo su u Železniku i vladi.

      4
      4
      Odgovori
  7. Ufff. Sad ce ici po Donica i Jokica. Ali oni ❤️❤️❤️ ko Durmitor. Nece da moze.
    Kako god mora se uzeti titula EP makar tone odradili.
    Svi nepotkupljivi.
    Dzaba vam vodja i sluzbe i sve ljnije kazamata.

    4
    7
    Odgovori
  8. Vidite vujisevicu i ostale Dee, Cije i ove nase grobarske sluzbe. Mislili ste skuvati Vernika.
    Vidite da nisu svi Srbi potkupljivi. Nije sve u novcu.
    Nema tih para da Nikola bruka porodicu.Nudili ste mu vise nego iko. Puno vise.
    Vidis Dusko.
    Nece covek vase pare. Pola Evrope se udruzilo s vama da kitite se igracem tog kalibra. Na inat Srbima. Dilovi, dilovi.
    Imate iskustva.
    Sve se zna.
    Kakvi vi pretili???Gde ce te vi?
    Svi su pretili zasto Veliki Mirotic ne predje tamo gde nece. Samo vi niste.
    Niste ni Milanu Gurovicu ni desetinama. Mi smo.

    8
    23
    Odgovori
  9. Dokle bre vise ovaj dukljanski jugosloven da lupa gluposti javno.Pa majmune ti si poceo da delis nad Srbe.Ja ne volim partizan ali nisam ga mrzeo,ravnodusan prema njemu,ali tebe i takve kao ti mrzim iz dna duse jel ste zlo

    16
    31
    Odgovori
  10. Magarac jedan dosta je vise i tvog palamudjenja Istine. Dok su ti Divac i zuti kupovali titule tad je sve bilo posteno… Zadnji evro si uzeo od „svog“ Partizana. Toliko si Veliki da te samo Bosanci uzeli i Rumuni. Smradu od coveka….

    15
    35
    Odgovori
  11. TAKO JE DULE…TAKO SE ZBORI..NISAM ZNAO DA OVAJ PATRIJARH NAVIJA ZA ZVEZDU ZNAM DA JE PAVLE NAVIJAO ZA PARTIZAN TAKO SE I PONASAO VIDIM OVAJ MI OD POCETKA NESTO NE KEZI..E SAD ZNAM..ZNACI DELIJA NESUMNJAJ DA JE ISKORISCEN ZA NESTO OVAKO..LJUDSJA NETRPELJIVOSST I MRZNNJA DOSEZU DALEKO ONI SE KAO POJACAVAJU A PARTIZAN DOVEO MIROTICA POLUDELI SU MOJ DULENCE..POLUDELI EPILOG JE OVAJ..

    28
    17
    Odgovori
  12. Treba sto pre zabiraviti igre oko Mirote jer on nije vise interesantan lik da se oko njega preskacemo, nikada on ne moze biti mirne savesti jer su ga ibuzele nepotrebni komentari i neka mu sve to na dusi. PARTIZAN je veliki klub za velike ljude i sportiste ali on nije iz takve grupe. Neka mu sve cas, plasljivko !!!

    21
    7
    Odgovori
  13. Upravo se o pretnjama i radi,dok si ti debeli 15 godina sa saradnicima i pretnjama gepekovao sudije i uzimao svakog iole talentovanog klinca tad nije bio problem sad jeste,jer očigledno on to nece da dozvoli. A tebe sram bilo..kako kaže Kojo u filmu e sad kad se k… vise ne diže ajde malo da pričamo o postenju

    21
    38
    Odgovori
    • VUJOSEVIC JE U KOSARKU UVEO JEDNOSTAVNOST DA TI OBJASNIM DRUZE JEDNOSTAVNO JE 13GODINA LOPTOM MALTRETIRAO SVE OSTALE UZEO SVE STO SE MOZE NAPRAVIO BEZ VELIKIH PARA I VELIKE IGRACE KOJI SADA UZIMAJU BRDO NOVCA TO STO GA VI NEVOLITE POTPUNO JE JASNO I ZBOG CEGA I JOS BI DUGO TUGOVALI DA NIJE STIGLO NAREDJENJE DA BISE NEMOZE DA RADI U PARTIZANU I USLOVLJAVANJE NARAVNO TO DOLAZI SA NAJVISIH DRZ.INSTANCI VI ZA TO VREME NE KORSTITE NIJEDNU OD PRILIKA TE PORED NOVCA KOJI DOBIJATE BRUKATE NAS PO EVROPI IBEMATE OLASMAN IZNAD 12OG MESTA SAD HE DOSAO OBRADOVIC OCEKUJEM NAJMANJE 5 DO7 TITULA UZ OZBILJNU IGRU U EVRO LIGI..VI SA DOBCICEM POSTO JE VAS SIMPATIZWR NEBISTE MOGLI U F8 ZASTO ZAPITAJTE SE SAMI PARTIZAN JE BREND PARTIZAN SE VOLI…KAD SHVATITE MOZDA I KRENE DOTLE NISTA UPAMTU

      19
      10
      Odgovori
    • Duško Vujošević nije uveo nikakvu mržnju u srpsku košarku, već je od mladih momaka pravio igrače (Krstić, Peković, Tripković Bogdanović, Veseli, Bertans…) dovoljno je valjda, a ima ih još bar x 2, on je zbog toga izazivao mržnju, zbog silnih ulaganja i još silnije nemoći!!! Zato je jedini način bio oterati ga iz Partizana, u čemu je jedna ,,poštenjačina“ uz pomoć bratije i uspela, ali niste ga oterali iz Oartizana, već ste ga tim činom oterali u legendu, a i dalje ga se plašite ko đavo krsta!!! Nesretnici sa kratkim pamćenje…

      12
      3
      Odgovori
    • Ufff. Sad ce ici po Donica i Jokica. Ali oni ❤️❤️❤️ ko Durmitor. Nece da moze.
      Kako god mora se uzeti titula EP makar tone odradili.
      Svi nepotkupljivi.
      Dzaba vam vodja i sluzbe i sve ljnije kazamata.

      0
      1
      Odgovori
    • KOMENTAR SA STAROM PLANINOM POTPUNO TACAN I ZVUCI VRLO REALNO E SADA KO JE U PITANJU NEKA PRESIDE CITAOCI..JAKO JE TESKO DOCI DO ODGOVORA HAHAHA

      11
      0
      Odgovori
  14. Uvek se radi o novcu, previše ga je uložio u Staru planinu kod Pirota. Nije tesko zaključiti čime su mu pretili

    29
    2
    Odgovori
    • Jedan od bozjih zapoveda glasi „ne lazi“ i ako idemo prema tome jedino sto ostaje od Mirotica je da ako je produhovjen covek barem otkrije koje su to licnosti koji su mu pretili i tako sebi obeli obraz bez razlike dali se resio ikada da igra kosarki jer kosarka je sport koji spaja a ne razdvaja ljude zato hrabro Nikola i ne boj se nikoga makar on bio i tvoj najveci prijatelj jer samo tako ces ostati to sto si bio do sada bez razliku dali ces potpisati ili ne za bilo koji klub iz Srbije

      3
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter