15
Košarka

Dusko Vujosevic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ O PRETNJAMA MIROTIĆU: ‘Nisu iz Zvezde? Sigurno su ovi iz OKK Beograda!’

Objavljeno: 22.07.23 u 16:20

Partizan ostao bez sjajnog pojačanja.

Nikola Mirotić je napustio Barselonu na kraju sezone, a nakon toga se povela velika polemika gde će bivši reprezentativac Španije nastaviti svoju karijeru. Povela se  saga oko njegovog transfera, a pominjali su se Panatinaikos, Milano, Olimpijakos, Monako, a kao najbliži dovođenju je prvo bila Crvena zvezda, da bi nakon svega toga bio na korak od potpisa za Partizan.

Mnogi su već objavili da je Mirotić novi košarkaš ‘crno-belih’ što je naravno bila odlična vest za sve u timu Željka Obradovića, naročito za navijače. Povodom ove situacije, na svom instragram profilu oglasio i sam košarkaš i obrazložio svoju odluku. Ni iz tabora Partizana nisu ostali nedorečeni, pa su izdali saopštenje nakon što do ovog transfera nije došlo.

Takođe, oglasile su se i legendecrno-belih’ Željko Rebrača Nenad Krstić, a sada im se pridružio i legendarni trener Partizana, Duško Vujošević. On je za MaxBet Sport rekao da mu verovatno prete ovi iz OKK Beograda.

-Šta je rekao ko mu preti? Nisu iz Zvezde? Sigurno su ovi iz OKK Beograda onda. – poručio je.

Dodao je da ovde nije normalna situacija i da Srbija treba da bude sigurna za sve.

– Znam da je Mirotić izuzetno dobar, verujući čovek. Pomogao je na mnogo strana. Pružio je ruku ljudima iz Partizana, verovatno ne znajući kakva je situacija ovde. Da sam na njegovom mestu, ne bih povlačio reč. Ne valja ova situacija za zemlju, Srbija mora da bude sigurna za sve. Ponavljam, da sam bio na njegovom mestu, održao bih reč. Ako neko hoće da me ucenjuje, sigurno bih uradio suprotno od onog zbog čega me ucenjuju. – naveo je Vujošević.

 

120
47

15 Komentara

  1. Moguce da se Mirotić uplasio da će ,ne daj Bože,i njegova žena proći kao Lukajićeva..onomad…od strane pravih navijača…

    3
    0
    Odgovori
    • Covjek ,koji je unio mrznju izmedju ova 2 kluba ,je stekao“hrabrost“da na svoj prepoznatljivi nacin produbi razdor i bezobzirno komentarise na nacin koji to najveci kreteni ovog svijeta rade.Ti,bolesnice jedan,ne mijesaj se vise u kosarku ,jer ono sto si uspjesno godinama radio samo u jednom klubu(za to ti odajem iskreno priznanje),nisi uspio ni u jednom vise da ponovis ,ali si zato toliko zla „unio „da nikada vise ne bi trebao bilo sta ili bilo koga komentarises.

      9
      7
      Odgovori
      • Alo šećeraš..tišina! Prvi si uneo mržnju u ovaj sport između klubova..kakav još jedan licemer..on priča nešto a davio igrače..jadan si!

        5
        2
        Odgovori
  2. A i sudije su gepekovali ovi iz OKK Beograd sigurno, zumbule. Karma bato, mnogo ste vi naivni i verujući. Mirotiću svaka čast na svemu i nije u redu ako mu je neko pretio, ma odakle bio. Samo nemojte vi da glumi te poštenjačine smradovi.

    19
    10
    Odgovori
  3. Eh navijaci , navijaci ne poslusase savet tebe Tadicevog politicara. Ako se ne varam, savetovao si sektase iz tvog kluba,da se ne skandira Vucicu p….u, na kosarci, no na fudbalskim utakmicama,kao da se ne radi o istim navijacima.I za kraj kojem igracu kojeg ste oteli iz Zvezde u vreme tvog kompanjona Tadica,a i ranije i koji se to igrac susreo sa pretnjama

    13
    6
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter