8
Košarka

Kosarka Basketball-Zeljko Rebraca Interview Beograd, 11.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŽELJKO REBRAČA O SITUACIJI ‘MIROTIĆ-PARTIZAN’: ‘Ovo nikako nije dobro ni za sport, a ni za košarku!’

Objavljeno: 22.07.23 u 15:05

‘Crno-beli’ su na kraju ostali bez kapitalnog pojačanja.

Nikola Mirotić je napustio Barselonu na kraju sezone, a nakon toga se povela velika polemika gde će bivši reprezentativac Španije nastaviti svoju karijeru. Povela se  saga oko njegovog transfera, a pominjali su se Panatinaikos, Milano, Olimpijakos, Monako, a kao najbliži dovođenju je prvo bila Crvena zvezda, da bi nakon svega toga bio na korak od potpisa za Partizan.

Mnogi su već objavili da je Mirotić novi košarkaš ‘crno-belih’ što je naravno bila odlična vest za sve u timu Željka Obradovića, naročito za navijače. Povodom ove situacije, na svom instragram profilu oglasio i sam košarkaš i obrazložio svoju odluku. Ni iz tabora Partizana nisu ostali nedorečeni, pa su izdali saopštenje nakon što do ovog transfera nije došlo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Imala je šta da kaže i legenda ‘crno-belih’ Željko Rebrača, rekaviši za MaxBet Sport da ove navijačke podele prelaze granice normale.

– U moje vreme nije bilo te ostrašćenosti. Ovo sa navijačkim podelama je prešlo granice normale i nikako nije dobro za sport, a ni za košarku. Momak je osetio ogroman pritisak na njega i njegovu porodicu. Reč je o posebnom momku, koji je mnogo uložio u sebe i svoje principe života. To što je čuo mu ne prija i očigledno je da ne želi da bude deo toga, već da uživa u košarci. Da igra iz ljubavi, nažalost negde drugde. – poručio je on.

Dodao je da mu je žao što takav igrač neće igrati u Srbiji.

– Ne ulazim sad da li je trebalo da dođe u Partizan ili Zvezdu. Žao mi je što takav igrač neće da igra u Srbiji. Velika je šteta, prešli smo sve granice normalnog. Ne znam uopšte kako da spustimo loptu, postali smo mnogo ostrašćeni. Nije dobro. – istakao je Rebrača.

Takođe, oglasio se i bivši kapiten reprezentacije Srbije, Nenad Krstić i povodom ove situacije kazao da je ovo velika šteta za našu košarku.

-Velika šteta za našu košarku. Te pretnje uopšte ne bih da komentarišem jer nisam kompetentan za pitanje u kom smeru idemo kao društvo. – naveo je Krstić.

 

 

59
5

8 Komentara

  1. Od mirotića prave heroja i patriotu. Znamo kako se odnio prema svojoj postojbini,posle i prema srbiji od njegovih tri prsta se nije moglo živeti i trt za koga je igrao za Španija jer mu je tamo korenje i korov. To je jedna smrdi od.nečovjeka jedan obični prevarant. Crnogorski rečeno tunjevina. Mrš.

    1
    2
    Odgovori
  2. Nije to Zeljko ostrscenost nego bolest naroda drustva nacije i nazovi ti bolesni navijaca mrzimo se kao naj veci neprijatelji a tome je doprinelo rukovostvo klubova vlast koja je bila i ostala nesposobna da to sasece u korenu kao i bolesna opozicija kad narod vidi kako se mrze nazovi prestavnici opozicije i vlasti koji kao prestavljaju nas sta ocekivati od huligana sve je to bolest savremene Srbije nazalost ali tako je istina ziva treba da se zapitaju ti sto su vodeci u svim sverama drzstva kuda to vodi i doklen mozda do gradjanskog rata jer nama drugi neprijatelj ne trba to smo mi sami sebi i to se pokazalo i pokazuje stalno bolesno drustvo koje je zakasnilo na sve vozove normale u svim sverama zivota naj gorismo i nije ni cudo sto nas smatraju divljacima a ovaj primer je upravo dokaz za to!!!!

    2
    1
    Odgovori
  3. Krstić je lično kompetentan kada treba da se prikloni stranci koja diktira sve u raspaloj državi a sada ne zna ništa o tome kuda to ona vodi!!! Bolje ćuti.

    14
    10
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter