5
Košarka

Zoran Savic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OGLASIO SE ZORAN SAVIĆ POVODOM SLUČAJA ‘MIROTIĆ’: Poslao jasnu poruku svima! (FOTO)

Objavljeno: 22.07.23 u 17:30

Da li ovo znači da Partizan nije odustao?

Nakon što je objavio kraj saradnje sa Barselonom, oko Nikole Mirotića se povela velika polemika gde će nastaviti svoju karijeru. Kao nove destinacije pominjale su se Panatinaikos, Milano, Olimpijakos, Monako, a kao najbliži dovođenju je prvo bila Crvena zvezda, da bi nakon svega toga bio na korak od potpisa za Partizan.

Gotovo je bilo sigurno da je Mirotić novi košarkaš Partizana, ali na kraju ipak nije došlo realizacije ovog posla, a  na svom instragram profilu oglasio i sam košarkaš i obrazložio svoju odluku. Mnogo se prašine podiglo oko ove sage, pa nisu nedorečeni ostale ni legendecrno-belih’ kao što su Željko Rebrača, Nenad Krstić i legendarni trener, Duško Vujošević, a i sam klub je izdao saopštenje.

Takođe, nije ostao bez reči ni sportski direktor Partizana, Zoran Savić koji je objavom na svom instragram profilu ponovo digao buru oko ovog transfera, tako što je napisao ‘No pasaran’, što na španskom jeziku znači ‘neće proći’. Da li ova poruka ipak znači da če možda i doći do relizacije ovog sada već istorijskog transfera.

FOTO: Instagram/ zoransavic13/screenshot

 

 

74
29

5 Komentara

  1. Glavni protivnike naziva BAGRA, Terzic hoce da mu CZ bude kao Bajern i da sve najbolje u Srbiji bude njihovo, Raznjatovic se za svaki slucaj javlja da bi pokazao odanost cilju, a Cofke ni manje ni vise nego sto je preCednik kkCZ, hoce da bude i pi-ar kkP.. Toliko cesto uvlaci KKP u usta, pa se plasim da mu ne ode duboko u grlo….

    13
    9
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter