0
Domaći fudbal

from left Aleksandar Katai Sekou Sanogo El Fardou Ben Nabouhane Mirko Ivanic Head coach Dragan Stojkovic30Marko Gobeljic Aleksandar Dragovic Milos Degenek Milan Rodic goalkeeper Milan Borjan Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

DA LI ERAKOVIĆEV ODLAZAK ZNAČI NJEGOV POVRATAK?: Miljenik ‘Delija’ blizu tima iz Ljutice Bogdana! (FOTO)

Objavljeno: 19.07.23 u 11:10

Ovo bi bile sjajne vesti za navijače Zvezde.

Izabranici Bakara Bahara su sjajno odigrali ovaj pripremni period na Zlatiboru Rusiji, ostvarivši trijumf na svim utakmicama, a ono pravo sledi 26. jula, kada će fudbaleri Crvene zvezde imati generalnu probu pred start Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Fiorentine. Izraelski stručnjak je nakon ovih kontrolnih utakmica video kakavim igračkim kadrom raspolaže i na koga može računati.

Ono što je utemeljio Bahar jeste bedem u zadnjoj liniji trio Eraković-Dragović-Mijailović, koji su se odlično pokazali. Međutim, Strahinja Eraković je napustio Zvezdu i pojačao redove Zenita, tako da će ‘crveno-beli‘ ostati bez mladog štopera. Njegov odlazak ostavlja upražnjeno mesto trećeg štopera, pošto Izraelac voli formaciju sa trojicom pozadi.

Kao potencijalna zamena pominje se igrač koji je svoje najbolje igračke dane doživeo upravo u ‘crveno-belom’ dresu i koga navijači obožavaju, a to je Miloš Degenek. On je u dva navrata nastupao za Zvezdu, i imao sjajne partije, a i sam je izrazio želju da bi voleo da se vrati i sarađuje sa Baharom. 

FOTO: Starsport

Degenek je trenunto član Kolumbisa, a za njegov transfer potrebno je izdvojiti između 500 i 600 hiljada evra, što je izvodljivo, jer je Crvena zvezda zaradila sedam miliona transferom Strahinje Erakovića u klub iz Santk Petersburga. Bivši defanzivac ‘crveno-belih’ bi voleo da se vrati u Beograd takođe iz porodičnih razloga.

11
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter