1
Domaći fudbal

Queensy Menig (L) and Strahinja Erakovic Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SUTRA JE TAJ DAN: Eraković ide u inostranstvo – Poznato koliko će Zvezda inkasirati!

Objavljeno: 18.07.23 u 21:51

‘Čupa’ je spreman za Rusiju.

Mnogo se prethodnih dana pisalo o potencijalnom transferu Strahinje Erakovića u redove moskovskog Spartaka. Neki su išli toliko daleko, da su tvrdili da je transfer već dogovoren, ali je u poslednjem trenutku u trku za sjajnog štopera ‘uleteo’ Zenit.

Tim iz Sankt Petersburga je Crvenoj zvezdi ponudio apsolutno iste uslove kao Spartak, ali uz šestomesečnu pozajmicu Erakovića nazad u redove ‘crvene-zvezde’. Kada govorimo o ponudi, reč je o sedam miliona evra, uz 10% od naredne prodaje popularnog ‘Čupe’ Erakovića.

Strahinja Erakovic Crvena Zvezda – Trabzonspor, Europa League, Liga Evrope, 27.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Očekuje se da Erakovićev transfer u Zenit bude sutra ozvaničen, ako ne dođe do nekog neverovatnog preokreta u poslednjem momentu.

Eraković je dete Crvene zvezde i ovo će mu biti prvi odlazak u inostranstvo. On će za Zenitom potpisati ugovor na četiri godine, težak šest miliona evra.

11
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter