1
Evroliga

from left Zach LeDay, Tristan Vukcevic, Aleksa Avramovic, Yam Madar, Dante Exum, Mathias Lessort, celebrate after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Panathinaikos Athens - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on April 14, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOSKORAŠNJI SAIGRAČI POŽELELI SREĆU MADARU: „Zaslužio si ovo, čućemo se 3 puta dnevno, nabavi neograničen internet!“

Objavljeno: 12.07.23 u 14:35

U pitanju je nekoliko košarkaša crno-belih.

Nakon što je danas i ozvaničen transfer Jama Madara u redove turskog Fenerbahčea, podigla se ogromna prašina u srpskim medijima. Naime, izvori bliski klubu iz Humske, naveli su da će biti prekinuta saradnja sa menadžerom Miškom Ražnatovićem, kao i da će se zbog slučaja Madar ići na sud.

Sigurno nas detaljnije informacije oko svega očekuju u narednom periodu, a mladom Izraelci, koji je svoju karijeru podigao na viši nivo upravo nastupajući u Partizanu, sreću su poželeli doskorašnji saigrači.

U pitanju su Matijas Lesor, Joanis Papapetru, Danilo Anđušić i Aleksa Avramović, koji su na društvenim mrežama poslali poruke Madaru.

– Srećno u tvom sledećem poglavlju. Budi svoj, kao što si uvek i bio. na terenu i van njega! Volim te moj mali brate – napisao je Anđušić uz zajedničku fotografiju na kojoj Madara.

Sve najbolje mali brate. Idi tamo i zasijaj, znam da hoćeš. Ne mogu da kažem da ćeš mi nedostajati, čućemo se 3 puta dnevno – napisao je Lesor uz video iz svlačionice na kome Madar peva jednu izraelsku pesmu.

– Srećno Jami, zaslužio si ovo. Ekstremno sam ponosan na tebe. Srećno u novom poglavlju u karijeri. P.S. Slobodno nabavi neograničenu 5G mrežu u Turskoj za video pozive – napisao je Papapetru.

– Sve najbolje Jami – napisao je Aleksa Avramović

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

1
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter