1
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic and Yam Madar (R) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Cibona at Stark Arena on January 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI ĆE BITI BESNI KAO NIKADA PRE: Sada je sve gotovo, Miško odvodi Madara u Fener!

Objavljeno: 12.07.23 u 08:27

Kraj priče sa Paritzanom.

Prema informacijama pojedinih insajdera, za usluge izraelskog plejmejkera Jama Madara zainteresovan je Fenerbahče. Madar i Partizan imaju važeći ugovor i kako prenosi ‘pbg.news’ igrač je izrazio želju da ostane, ali je Miško Ražnatović sve bliži opciji da ga ubedi u suprotno.

Tako je barem sinoć bilo stanje, a jutro je Sport Klub objavio da je i definitivno kraj dileme jer je izraelski reprezentativac, koji u ugovoru ima izlaznu klauzulu da može da napusti klub pre istaka saradnje koji traje još godinu dana, odlučio je da to iskoristi i prihvati finansijski duplo jaču ponudu Fenerbahčea, navodi pomenuti izvor.

Madar je prošle sezone pokazao neverovatan napredak na svim poljima igre, i bio je jedan od najvažnijih delova slagalice Željka Obradovića u istorijskoj sezoni crno-belog kluba.

5
19

1 Komentara

  1. Misko je grobar koji ce sahraniti kk.Partizan i treba mu zabraniti ulazak u arenu.Radi za Covica i Zvezdu.Ostoja sta se desava zasto cutis?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter