0
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Uros Spajic, FK Crvena Zvezda promocija, 23.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MITAR MRKELA PORUČIO: ’Bahar se nije uplašio snage Zenita, ovo je samo početak!’

Objavljeno: 05.07.23 u 17:59

Tim iz Ljutice Bogdana je završio prvi deo priprema na Zlatiboru gde su odigrali dve kontrolne utakmice i ostvarili oba trijumfa protiv Selekcije Užica 3:1 i Borca iz Banja Luke 2:0. Nakon tih mečeva, Bahar je imao bolji uvid u svoj igrački kadar. Nakon završenih priprema na Zlatiboru, ’crveno-beli’ su se uputili u Rusiju, gde ih očekuju ozbiljnije utakmice protiv Zenita, Nefčija i Fenerbahčea.

Fudbaleri Crvene zvezde su odigrali prvi susret protiv Zenita i ostvarili pobedu rezultatom 2:1 i pokazali ozbiljan kvalitet. Nakon meča, strateg šampiona Srbije, Bakar Bahar bio je zadovoljan partijom svoji igrača. Sportski direktor ’Crveno-belih’, Mitar Mrkela je za Mozzart Sport rekao da se Bahar nije uplašio Zenita i da je napao visoko.

Igrali smo protiv ozbiljne ekipe, sa petoricom mladih igrača u startnoj postavi. Videli su svim da ostavili odličan utisak protiv jakog tima. Pokazali smo da Crvena zvezda može da igra dobar i moderan fudbal. Utisak je sasvim sigurno i opredeljenje Baraka Bahara. Nije se uplašio snage Zenita. Napao je visoko. To je prepoznatljiva stvar u radu Baraka Bahara. – naveo je on.

Istakao je da mu je drago da su navijači zadovoljni.

-Ponavljam, mi smo praktično tek na početku. Ima još mnogo treninga. Čekaju nas dve prijateljske utakmice. Drago mi je što su navijači Crvene zvezde zadovoljni. Svi znaju da je naša publika veoma, veoma zahtevna. Ovo je početak. Bićemo, sasvim sigurno, još bolji. – poručio sportski direktor Zvezde.

Na kraju je otkrio šta je na njega ostavilo poseban utisak.

-To je igra mladih igrača. Počeli smo meč sa Erakovićem, Mitrovićem, Stamenićem, Mijatovićem i Nedeljkovićem. Kasnije su šansu dobili Šljivić i Lučić. Videlo se da se nisu uplašili. – zaključio Mitar Mrkela.

 

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter