0
Domaći fudbal

Kings Kangwa Crvena Zvezda - Pyunik UEFA Champions League Third qualifying round, 1st leg 3.8.2022. Aug. 3. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

’IMAO SAM PONUDU KIRILA SOVJETOV, ALI DA SU ME ONI ZVALI DOŠAO BIH’: Kangva otkrio gde bi voleo da igra!

Objavljeno: 04.07.23 u 23:20

Da li će posle ovog susreta biti angažovan u tom klubu?

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili prvi deo priprema na Zaltiboru, gde su imali dve kontrolne utakmice protiv Selekcije Užica, gde su trijumfovali 3:1 i Borca iz Banja Luke koga su pobedili 2:0. Sada su se uputili u Rusiju, gde će ih očekivati teži mečevi protiv Zenita, Nefčija i Fenerbahčea.

Tim iz Ljutice Bogdana je danas od 18:30 odigrao prvu utakmicu na pripremama u Rusiji, protiv Zenita. Crveno-beli’ su slavili rezulatom 2:1 i pokazali odličnu igru, a strelci su bili Ivanić u 40. i Kraso sa bele tačke u 88. minutu, dok je za Ruse bio precizan Keroz u 62. minutu.

Jedan od onih koji su se istakli tokom čitave sezone, a i ovu pripremnom periodu jeste Kings Kangva. On je nakon susreta rekao da je imao ponudu Kirila Sojvetov, ali da ga je zvao Zenit da bi došao.

– Tačno je da sam imao ponudu Krila Sovjetov u januaru. Moja odluka je bila da ostanem u Srbiji, ali da me je zvao Zenit, došao bih. – poručio je Kangva.

Kangva je u Crvenu zvezdu došao upravo ruskog šampionata, a branio je boje Arsenala iz Tule.

2
11
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter