0
Košarka

Zach LeDay (C) Stefan Markovic (L) and Facundo Campazzo during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 1 between Partizan and CCrvena Zvezda at Stark Arena on June 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE LEDEJ NAKON PRODUŽETKA SARADNJE SA PARTIZANOM: Evo šta je poručio!

Objavljeno: 03.07.23 u 10:25

Odličan posao ’crno-belih’.

Tim Željka Obradovića je imao može se reći sjajnu sezonu iza sebe. Došli su dugo čekane titule u AdmiralBet ABA ligi, u Evroligi su bili nadomak fajnal-fora, ali ih je Real Madrid na kraju savladao u 3:2 u seriji, bez obzira što su ’crno-beli’ imali sve u svojim rukama, jer su stekli prednost od 2:0 u prestonici Španije.

Na kraju ove takmičarske godine usledile su muke za Partizan, jer je ekipu napustio Matijas Lesor, koji je pojačao redove Panatinaikosa. On je definitivno bio jedan od onih koji je nosio ’crno-bele’ na svojim leđima tokom čitave sezone i prirastao za srce ’grobarima’. Pored Francuza i Dante Eskum je otišao i rešio da se okuša u NBA ligi, ekipi Dalasa.

Kapiten kluba, Kevin Panter je bio na pragu odlaska u Barselonu, ali ne kraju ipak ostao i produžio ugovor, a nakon njega, saradnju sa Partizanom je produžio Zek Ledej. On će igrati u ’crno-beom’ dresu još dve godine.

Nakon produžtka saranje, krilni centar je za Telesport otkrio da je na njegovu odluku uticao Kevin Panter.

 -Svakako da je Kevinova odluka imala određeni uticaj i na moju. Ipak, presudne su bile ambicije kluba. Glavni faktor je bila želja kluba da se napadne Fajnal-for. – naveo je Zek.

Zahvalio se na podršci koju mu pružaju i dodao da idu još jače.

-Ono što je bitno je da sam ostao u Partizanu. Jedino što me zanima su prepreke na putu do postavljenog cilja i kako da ih pređemo. Hvala vam za svu podršku koju ste nam pružili. Idemo dalje, još jače. – istakao je Ledej.

 

33
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter