7
Evroliga

Zach LeDay (C) Stefan Markovic (L) and Facundo Campazzo during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 1 between Partizan and CCrvena Zvezda at Stark Arena on June 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LEDEJ ‘IZBOKSOVAO’ PREOZBILJAN UGOVOR: Evo koliko će Partizan plaćati Zeka narednih dve godine!

Objavljeno: 02.07.23 u 18:57

Ozbiljne cifre.

Jedan od najboljih košarkaša prethodne sezone u redovima Partizana, Zek Ledej i pored nekoliko inostranih ponuda, odlučio je da ostane u ‘crno-belom’ taboru. On će baš kao i Kevin Panter produžiti ugovor sa aktuelnim prvakom Jadrana na još jednu sezonu.

Kako navodi Telegraf, prema njihovim saznanjima, Partizan je pokušao Ledeju da ponudi fiksnu cifru od 500.000 evra, ali je on to odmah odbio. Na kraju pregovora, dobio je baš ono što je tražio, a to je dvogodišnji ugovor težak četiri miliona evra.
Nekoliko dana ranije Panter je potpisao takođe dvogodišnji ugovor, težak 2.1 milion u prvoj, odnosno 100.000 evra više u drugoj godini. Partizan je tako uspeo da zadrži okosnicu svog tima na okupu.
22
12

7 Komentara

  1. to tu i tamo laže ? Coki , da li su ovo tvojih „4“ miliona. Pricaj o novcu bačenom na Kampaca, Vildozu, Nedovica i ostale igračine

    4
    0
    Odgovori
  2. Pre neki dan isti ovi portali su pisali da trazi milion i po po sezoni.
    Znaci Partizan odbio o da mu vise nego sto je trazio ….
    Neverovatno neozbiljni novinari.

    8
    0
    Odgovori
  3. Dajte,budite ozbiljni,potrudite se da ne pisete gluposti,pitajte nekoga ko zna makar priblizno,Ledej je dobio maksimum milion po sezoni

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter