1
Košarka

FOTO: Starsport

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Jedan od ljubimaca ’grobara’ u Panatinaikosu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.23 u 19:50

Grci prave pakleni tim.

Košarkaši Partizana su pre nekoliko dana osvojili AdmiralBet ABA ligu savladavši Crvenu zvezdu u čuvenoj ’majstorici’ 3:2. Tim Željka Obradovića je poveo u seriji 2:0, da bi ’crveno-beli’ ekspresno stigli prednost i došli do egala. Međutim, ’crno-beli’ su pred svojim navijačima u ’Štark Areni’ nakon 10 godinja čekanja osvojili ovo takmičenje.

Jedan od glavnih igrača ove sezone i onaj koji je nosio Partizan tokom čitave godine, Matijas Lesor će napustiti ’crno-bele’ i preseliti se u Panatinaikos, gde će ga čekati doskorašnji suparnik, Luka Vildoza. Francuz je zadobio velike simpatije navijača i postao jedan od miljenika.

Pojavila su se glasina da bi Lesor zajedno sa Kevinom Panterom mogao obući dres Barselone, ali je grčki tim to demantovao. Prošle sezone je u Evroligi beležio 12 poena, 7,1 skok, 1,4 asistenciju, 0,9 ukradenih lopti i 0,8 blokada. Pre Partizana igrao je još za Monako, Makabi iz Tel Aviva, Crvenu zvezdu, Bajern, Unikahu, Šalon i Nante.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Panathinaikos BC (@paobcgr)

1
1

1 Komentara

  1. Ove godine su bljesnuli Smailagic i Madar.Videcete na jesen Balsu i Tristana-Uz Exuma,Nanelija,Aleksu i jos 3-4 pojacanja pod Zeljkovom komandom ima da kidaju sve redom,Svakom igracu u evropi je cast da ga ZOC pozove.Zivi bili pa videli.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter