2
Tenis

Milorad Dodik Srbija - Velika Britanija, kvalifikacije za svetsko prvenstvo FIBA 27 - Feb - 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ĆERKA MILORADA DODIKA OTKRILA SVE DETALJE SPORNE IZJAVE O ĐOKOVIĆU: „Pošto niko neće da kaže, evo ja ću!“

Objavljeno: 26.04.23 u 22:40

Evo šta je imala da poruči.

Ćerka predsednika Republike Srpske Milroada Dodika, Gorica Dodik, oglasila se povodom snimka koji je nedavno isplivao na društvenim mrežama, na kome se vidi njen otac kako pred emisiju RTS-a, govori o porodici Đoković. Ona je na svom Tviter profilu, objavila niz, pokušavši da objasni čitavu situaciju, uz reči da njen otac nije uputio niti jednu uvredu direktno porodici Đoković.

– Pustiš tako prve petlove da propevaju, kokoši da se iskokodaču, drekavce da se oglase… pustiš i čekaš da vidiš ko se prvi i ko se najviše obradovao za nešto što će se na kraju kao po pravilu ispostaviti kao uveličavanje, friziranje, spinovanje ili kako god to hoćete da nazovete. Ko je zaista želeo da čuje ono što je rečeno, shvatio bi da ni jedna uvreda prema porodici Đoković upućena nije, nego prema saradnicima koji, kao što i Milorad ima pojedine oko sebe, na račun njihovog prezimena vedre i oblače ostavljajući jako ružan utisak radnicima koji su radili na izvođenju radova za Srpsku open.

Prema njenim rečima Srpska open je bila trn u oku mnogih, kao i da će se jednog dana sve saznati. Pored toga, naglasila je da Milorad ima unuka koji je dobio ime upravo po Novaku i da se ove dve porodice često druže po privatnim slavljima.

– Da je Srpska open bila trn u oku mnogih, to će se jednoga dana saznati, mi već znamo tako da smo i očekivali raznorazne spletke. Ali ovo nismo, mada od koga je i malo je!

Milorad ima unuka koji je dobio ime po Novaku, mislim da je samo to dovoljan pokazatelj koliko se taj čovek poštuje i voli, kako on tako i cela njegova porodica. Novakov otac je dolazio na naša privatna slavlja, Milorad je išao kod njih, nikada nisam u kući čula ni jednu ružnu reč vezano za bilo koga od njih.

Sve što radite ovom čoveku ima ko i da vrati, sto puta sam ovde napisala i sada ću, sve ovo gleda neko odozgo i samo polako poravna se sve to – istakla je ona.

Na samom kraju, otkrila je da je Milorad Dodik jedan od najzaslužnijih za organizaciju Srpska opena i da nije bilo njega, ovaj događaj se ne bi ni desio.

– Pre svega, pošto niko neće da kaže evo ja ću, da nije bilo Milorada ovaj turnir se ne bi desio sada, to su dogovorili on i Srđan. Sada se pokušava ovim idiotskim snimkom umanjiti uloga Milorada u svemu tome i zasluge pripisivati nekome drugom. Opet i to razumem, mnogim velegradskim novinarima Milorad je seljak jer nije po njihovim merilima pa jedva dočekaju da sve dobro što on uradi ili “ne vide” ili što više umanje, čak i podsmevaju.

21
38

2 Komentara

  1. Sta ste slavili sa familijom Djokovic slavili ste videces da nikada nemozete prici njima vise.sramota je da ti kazes da nemo vidi sve i da ce taj da vrati jer pogledaj sta Vi imate pogledaj ostalih 99% porodica u Vasem okruzenju. Mislim posle ovog snimka sramota i tvoja i oca ti je sto se javljate jer sve se cuje i nije narod a jos manje porodica Djokivic luda i da sada cita vase demante

    10
    1
    Odgovori
    • ti druze sigurno nisi imo posla sa familijom djokovic. dodik sve sto je rekao je na mestu, cak nije ni uvreda nego realno stanje.

      3
      3
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter