2
Tenis

FOTO: Starsport

SKANDALOZNA IZJAVA DODIKA ZA PORODICU ĐOKOVIĆ: ‘Ciganija poprilična!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.23 u 09:24

Predesdnik Republike Srpske bez dlake na jeziku.

Milorad Dodik gostavao je u emisiji ‘Oko’ na RTSu, a njegove izjave izazvale su burne rekacije. On je u razgovoru sa Gradimirom Papićem pričao porodici Novaka Đokovića i rekao da su teški  i u pi**u materinu,

-Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi… – izjavio je Dodik.

Kako prenosi Srpskainfo, narodni poslanik Republike Srpske, Nebojša Vukanović objavio je snimak gde Dodik vređa Đokoviće. On je na svojoj stranici rekao da su uzaludno bacili 50 miliona maraka na teniski teren,.

– Izgleda da smo uzaludno bacili 50 miliona maraka na teniski teren, kabriolet arenu, Srpska open i dolazak Novaka Đokovića u Banjaluku, jer je Milorad Dodik večeras tako izvređao Đokoviće da verujem zadugo neće doći u Banjaluku i Republiku Srpsku. Očito je bio neoprezan i svašta pričao u studiju RTS pred emisiju, pa je to neko u režiji snimio i potrudio se da ode u etar. – započeo je.

Dodao je da dok su Novak Đoković i njegova porodica bili tu, on se nije odvajao od njih

– Dok su Novak Đoković i njegova porodica bili u Banjaluci, Dodik se nije odvajao od njih, a kad je turnir završio pokazalo se da nije bilo sve onako kako su kamere režimskih medija želele pokazati. Ostaje da se vidi kako će Novak Đoković i njegova porodica reagovati na uvrede Milorada Dodika, ali je izvesno da je oba godina prvi i poslednji teniski turnir u Banjaluci, i da su Dodik i Draško bacili 50 miliona maraka narodnog novca kako bi se par puta fotografisali i kupili poene, a kad su se svetla uhapsila iza kulisa košpice su počele da lete na sve strane jer očito da nisu svi zadovoljni raspodelom plena i javnog narodnog novca. – zaključio je Vukanović.

5
7

2 Komentara

  1. Rek’o čovek istinu kapa do poda,jesu tešku možda i treba takvi da budu svaka čast na uspesima momak prva liga br 1 u svetu Al nije moranje da im se pusi kurac….

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter