0
Tenis

FOTO: STARSPORT

DODIK LJUT NA RTS ZBOG OBJAVLJENOG SNIMKA: ‘Uradili su to na gnusan način! Porodici Đoković ne mogu da oproste uspeh!’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.23 u 13:20

‘RTS je izgubila nekoga koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima!’

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, gostovao je u utorak na Radio-televiziji Srbije u emisiji ‘Oko magazin‘. Uoči emisije spontano je tekao neformalni razgovor sa Gradimirom Papićem, a Dodik se dotakao porodice Đoković i istakao da su ‘teški u pi**u materinu’.

Narodni poslanik Republike Srpske, Nebojša Vukanović, došao je do ovog video snimka i plasirao ga u javnost.

Dodika je razočarala i razbesnela neprofesionalna odluka RTS-a, a prvi čovek RS oglasio se saopštenjem, prenosi ATV.

-Gostujući u sinoćnjoj emisiji ‘Oko’ RTS-a iznio sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvijek. Moj odnos prema voditelju emisije /Gorislav/ Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjimaod onog dijela Srbije koja ne može da im oprosti uspjeh – istakao je Dodik i nastavio:

-Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspjeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cijenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom ‘Srpska open’. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci.

-Izvinjavam se ako je spekultivni prikaz na mrežama povrijedio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da vjerujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čovjeka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspjeh u svemu – poručio je prvi čovek Republike Srpske i istakao da je izgubio poverenje u Radio-televiziju Srbije:

-RTS je izgubila nekoga koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima – zaključio je Milorad Dodik. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter